Magazin Eser Yenenler'den Koray Avcı'ya: Akşama gel parti var

Eser Yenenler'den Koray Avcı'ya: Akşama gel parti var

Paylaş
Eser Yenenler'den Koray Avcı'ya: Akşama gel parti var

Mustafa Sandal, Eser Yenenler ve Koray Avcı, Ankara'da bir festivale katıldı. Koray Avcı türkü söylerken  Eser Yenenler göbek attı

Mustafa Sandal, Eser Yenenler ve Koray Avcı, ‘Ankara Marka Festivali’ne katıldı. Mustafa Sandal, ‘Aya Benzer Yüreğim’ klibi için “Bir gün oğullarım gelip ‘Baba bu ne?’ demesinler diye klibi internetten sildirmeyi düşündüm. Çünkü dans edemeğimi anladım” dedi.



Şarkıcı Koray Avcı, “Cebimde 10 lira ile sokakta yaşıyordum. Şimdi Rolex saatle geziyorum” diye konuştu.


‘MARKAM KRİZDE’


Eser Yenenler de şunları söyledi: “Kendi markam adına kriz yaşadığım bir dönemdeyim. Ailenin şirin çocuğuyken 6 ay önce yaşadığım bir hadise ile çiftleri ayıran adam haline geldim. Kabuğuma çekildim. Kendimi işime adadım.” Ardından Koray Avcı’ya “Akşama işin yoksa gel, villa kiraladım parti var” diye espri yaptı. Murat Boz, Eser Yenenler’in geçen Mayıs’ta verdiği partiye katılmış. Bu yüzden Aslı Enver ile ilişkisi zarar görmüştü. Sevgililer sonra barışmıştı.

Eser Yenenler'in adı bir süre önce Murat Boz ve Candan Kardeşler ile villada parti yaptılar şeklinde çapkınlık haberleriyle anıldı.

Öte yandan Eser Yenerler ekim ayında 'Bir TBT Müzikali’ adlı tek kişilik gösterisini sahnelemişti ve kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına “Şovdan sonra kimse ayrılmasın. Burada parti vereceğim, çok eğleneceğiz” demişti. Ancak partide hesabı arkadaşlarına ödettiği ortaya çıkmıştı.


Eser Yenenler'in partisinde hesap şoku

Haberin Devamı