Gündem Eşi barışmayınca, molotof attırdı

Eşi barışmayınca, molotof attırdı

Paylaş
Eşi barışmayınca, molotof attırdı

Adana'da, bir kişi, boşandığı eşinin barışma teklifine olumsuz yanıt alması üzerine genç kadının babasıyla birlikte kaldığı eve molotofkokteyli attırdı

Cahit G. (28) 5 yıl evli olduğu ve bir çocuğunun annesi Rukiye O. (25) ile bir süre önce boşandı. Daha sonra, Rukiye O’ya yeniden bir araya gelme teklifinde bulunan Cahit G, sürekli olumsuz yanıt almasına rağmen, ısrarlarını sürdürdü.

Olumsuz yanıtlar karşısında sinirlenen Cahit G. telefonla aradığı kardeşi A.G. (17) ile arkadaşları M.A. (17), Ali D. (20), Ozan K’den (21) Rukiye O’nun babasıyla birlikte yaşadığı Ova Mahallesindeki evine molotofkokteyli atmalarını istedi.

Geçen hafta gerçekleştirilen olayda, molotofkokteyli atılması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında olayı azmettirdiği belirlenen Cahit G’nin de aralarında bulunduğu toplam 5 zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

Cahit G’nin emniyetteki ifadesinde eşiyle arasının iyi olduğunu, ancak kayınbabasının aralarını bozduğunu ve bu nedenle ayrıldıklarını, Rukiye O’yu da çok sevdiğini söylediği öğrenildi. Sorguları tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.