Gündem Eşi erkeklerde dans etti diye oteli dağıttı

Eşi erkeklerde dans etti diye oteli dağıttı

Paylaş
Eşi erkeklerde dans etti diye oteli dağıttı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde tatil yapan İngiliz 26 yaşındaki Bill Cook, eşi Türk erkekleriyle samimi olup diskoda birlikte dans edince çılgına döndü

10 günlük tatil için Marmaris’e gelen İngiliz Bill Cook, eşi 28 yaşındaki Valerio Cook ve çocukları, Armutalan Beldesi’ndeki Prencess Goarden Apart Otel’e yerleşti.

Hafta sonu mavi tur ve kültür turlarına katılan İngiliz çift, dün gece birlikte Barlar Sokağı’ndaki bir diskoda eğlenmeye başladı. Diskoda eşinin Türk erkekleriyle samimi olup birlikte dans etmesine öfkelenen Bill Cook, aldığı alkolün de etkisiyle kontrolden çıktı.

Eşini kolundan sertçe tutup pistte etrafını çevreleyen Türk erkeklerinin arasından çıkaran İngiliz koca, tepkisini gösterdi. Çift diskodan çıkıp sokakta bir süre tartıştı.

Valerio Cook kaldıkları otele dönerken, eşi Bill Cook diskoda alkol almaya devam etti. Sabaha karşı aşırı derece alkollü olarak kaldıkları otele gelen öfkeli İngiliz koca, ortalığı birbirine kattı.

Otelin girişinde bulunan cam kapı ve cam masaları yumruklayan Bill Cook, çağrılan polis ekiplerince gözaltına alınıp Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü.

2 BİN 140 LİRA ZARAR BEDELİ ÖDEDİ

Tercüman yardımıyla ifade veren ve 320 promil alkollü olduğu saptanan Cook, eşinin olayı duyar duymaz bavulunu toplayıp çocuğuyla birlikte ülkesine dönmek için Dalaman Havalimanı’na hareket ettiğini öğrenince şok oldu.

Şikayetçi olmamaları için otel yetkililerine yalvaran ve ikna eden Cook, verdiği zararın karşılığında bilirkişi raporu sonucu 2 bin 140 TL ödedi.

Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece de sınır dışı edilmesine karar verildi. Öfkeli İngiliz koca, işlemleri tamamlanarak polis gözetiminde Dalaman Havalimanı’na götürüldü.

Ali GÜNDOĞAN/Muğla (DHA)