Gündem Eşi kumaya karşı çıkınca dövdü

Eşi kumaya karşı çıkınca dövdü

Paylaş
Eşi kumaya karşı çıkınca dövdü

Adana'da kuma getirmek istediği iddia edilen 51 yaşındaki İlyas Ş., kendisine karşı çıkan eşini ve kızını dövüp, bıçakla rehin aldı

Olay, saat 24.00 sıralarında Tellidere Mahallesi 72042 Sokak 3 no'lu evde meydana geldi. Alkollü olarak eve gelen İlyas Ş., eşi 45 yaşındaki Saniye Ş. ve kızı 15 yaşındaki Gülay Ş.'ye, başka bir kadını daha eve getireceğini söyledi.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA BIÇAKLA TEHDİT ETTİ

Kendisine karşı çıkan eşi ve kızını döven İlyas Ş., daha sonra kapıyı üzerlerine kilitleyip, eline aldığı bıçakla tehdit ederek evden çıkmalarını engelledi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İlyas Ş.'yi ikna etmeye çalıştı.

Sonuç alınamayınca, emniyet güçleri çilingir yardımı ile kapıyı açarak eve girdi. Biber gazı kullanılarak etkisiz hale getirilen İlyas Ş. gözaltına alındı.

Olayın şokunu yaşayan Saniye Ş. ile kızı Gülay Ş. evden kurtarılarak, çağrılan 112 Acil ambulansıyla Adana Numune Hastanesi’ne götürüldü.

İlk müdahaleleri yapılan anne ve kızının şoku atlattıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polisin, olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Süleyman CÜZDAN/ADANA (DHA)