Gündem Eşi terk edince kayınvalidesini şişledi

Eşi terk edince kayınvalidesini şişledi

Paylaş
Eşi terk edince kayınvalidesini şişledi

Gaziantep'te 25 yaşındaki Mehmet Tekyıldırım, eşi 19 yaşındaki Pelin Tekyıldırım'ın kendisini terk edip boşanma davası açmasından sorumlu tuttuğu kayınvalidesi 41 yaşındaki Türkan Çetin'i kebap şişiyle yaraladı

8 ay önce hayatını Pelin Tekyıldırım ile birleştiren Mehmet Tekyıldırım, Kilis’in Polateli İlçesi’ne bağlı Yeniyapan Köyü’ne yerleşti. Ancak çift arasında geçimsizlik yaşanmaya başladı. 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Pelin Tekyıldırım, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Gaziantep 25 Aralık Mahallesi’ndeki baba evine dönerek eşi Mehmet Tekyıldırım hakkında boşanma davası açtı.

Haberin Devamı

Eşinin kendisini terk etmesini hazmedemeyen Mehmet Tekyıldırım, bugün akşam saatlerinde kayınvalidesi Türkan Çetin’in evine gitti. Ancak Tekyıldırım, evde kimseyi bulamayınca geri dönerken 25 Aralık Sağlık Ocağı önünde kayınvalidesi Türkan Çetin ile karşılaştı. Konuşmak istediğini söyleyen Tekyıldırım, Türkan Çetin’i kalabalığın içerisinden çıkardıktan sonra üzerinde taşıdığı kebap şişini sırtına saplayarak olay yerinden kaçtı.

Türkan Çetin kanlar içerisinde yere yığılırken, çevrede bulunanların haber vermesi ile olay yerine çağrılan ambulansla önce özel bir hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Çetin, sonra Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Türkan Çetin, polise verdiği ifadesinde, rahatsız olduğu için arkadaşı ile birlikte sağlık ocağına gittiklerini ve damadı ile burada karşılaştıklarını belirterek, "Saçını falan kestirmiş, kırmızıya boyatmıştı. Beni sağlık ocağının önünde çağırdı. Önce tanıyamadım. Dikkatli bakınca damadım olduğunu anladım, konuşmak için geldiğini düşünerek yanına gittim. Arkadaşım da benimle geldi, ama arkadaşımı ’Özel konuşacağız’ diyerek beni yanından uzaklaştırdı. Sonra da belinden çıkardığı şişi saplayıp kaçtı" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Tedaviye alınan Çetin’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, polis, kayınvalidesini şişledikten sonra kaçan Mehmet Tekyıldırım’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu arada, annesinin yaralandığını öğrenen Pelin Tekyıldırım hastaneye koştu. Genç kadın kocasının psikolojik sorunlarının olduğunu ve tedavi gördüğünü belirterek, "Eve gelmiş kimseyi evde bulamayınca komşulara sormuş. Zaten sorunları vardı. Onun böyle bir şey yapacağı belliydi" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mehmet BULUT/GAZİANTEP, (DHA)