Türkiye (Son Dakika) Eşi ve 3 çocuğunun boğazını keserek öldürdü!

Eşi ve 3 çocuğunun boğazını keserek öldürdü!

Paylaş
Eşi ve 3 çocuğunun boğazını keserek öldürdü!

Kayseri’de eşi ve 3 çocuğunu boğazını keserek öldüren ardından ikinci kattan atlayan Erol Adıyaman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

3 gün önce Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen olayda 41 yaşındaki Erol Adıyaman, eşi Safiye (41) ve çocukları Çınar Berk (3), Nazlı Nur (7) ve Selenay Adıyaman’ı (16) bıçakla boğazlarını keserek öldürdü.

EVİ YAKIP, PENCEREDEN ATLADI


Eşi ve çocuklarını iki ayrı bıçakla öldüren Erol Adıyaman, daha sonra evi ateşe verdi. Evde yangın çıkaran Adıyaman, pencereye çıkarak aşağı atladı. Elindeki suç aleti bıçağın üzerine düşen Adıyaman, ağır yaralandı.




Gelen sağlık ekiplerinin duran kalbini çalıştırdığı Erol Adıyaman, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırıldı. Erol Adıyaman burada yoğun bakım servisine alınd ve bugün hayatını kaybetti.

Evdeki yangın ise itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.



10 AYRI ADLİ İŞLEMDE ADI VAR


Erol Adıyaman’ın katlettiği eşi ve 3 çocuğunun cesetleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki Adli
Tıp Morgu’na konuldu. Geçen yıl Kayseri Akıl ve Ruh sağlığı Hastanesi’nde tedavi görüp, alkol alımının yanı sıra psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Erol Adıyaman’ın, 2011-2016 yılları arasında 10 ayrı suçta şüpheli, sanık ve şikayetçi olarak adının karıştığı ve hakkında adli işlem uygulandığı ortaya çıktı.


Kayseri'deki katliam eviyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı


Haberin Devamı