Gündem 'Eşimi aldatmadım' deyip intihar etti

'Eşimi aldatmadım' deyip intihar etti

Paylaş
'Eşimi aldatmadım' deyip intihar etti

25 Ocak'ta kaybolan tarih öğretmeninin cesedi dağda bulundu. Karısını aldatmakla suçlandığı için intihar eden öğretmenden geriye yazdığı şu not kaldı...

Tarih öğretmeni Nuh Sevinç (45) Denizli Acıpayam’daki Anadolu lisesinde görevliydi. Hemşire Şerife Sevinç ile evliydi ve 2 çocuk babasıydı.

25 Ocak’ta evinden otomobiliyle ayrılan Nuh Sevinç’ten bir daha haber alınamadı. Bir süre sonra Nuh Sevinç’in otomobili Çamlık Mesireliği’nin girişinde bulundu.

Çok fazla ilaç içmiş

Şerife Sevinç kocasının spor yapmak için sık sık Çamlık Dağı’na gittiğini söyledi. Bunun üzerine polisler ve kurtarma ekipleri, Çamlık Dağı’ndaki arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

40 kişi dağın her tarafını aradı. Arama acı bitti. Nuh Sevinç’in cesedi Çamlık Dağı’nda bulundu. Otopside Nuh Sevinç’in çok fazla ilaç içerek intihar ettiği belirlendi.

İntiharın nedeni, Nuh Sevinç’in cebinden çıkan notla anlaşıldı. Nuh Sevinç öğretmen notunda şunları yazmıştı: “Seni hiç aldatmadım. Hele öğrencilerimle asla... Seni seviyorum. Çocuklarıma iyi bakın. Herkesten çok özür diliyorum.”

Nuh Sevinç’in eşini aldatmakla suçlanmayı gururuna yediremediği için intihar ettiği belirtildi. Dün toprağa verilen Nuh Sevinç’in cenaze töreninde de yakınlarıyla eşi Şerife Sevinç arasında gerginlik vardı.

Polisler, bu gerginliğin bir kavgaya dönüşmemesi için cenaze töreninin yapıldığı camide önlem aldı.

Ramazan ÇETİN (DHA)