Magazin 'Eşimi rezil bir kadına kaptırdım'

'Eşimi rezil bir kadına kaptırdım'

Paylaş
'Eşimi rezil bir kadına kaptırdım'

Gamze Tunçbilek, Ece Gürsel ile aşk yaşayan müzisyen İsmail Tunçbilek ile boşanmasının ardından da POSTA'ya çarpıcı açıklamalar yaptı

* “Ece Gürsel şarkıcı olmak istiyordu. 6 ay önce eşim İsmail’le çalışmaya başladı. Kaset masrafı 12 bin TL tutunca parayı ödemekte sıkıntı yaşadığını söyledi. Sonra eşimi her gece aramaya, yanına çağırmaya başladı. Ece parayı vermemek, kaseti bedavaya getirmek için eşimle ilişki kurdu”.

Haberin Devamı

* “Ece hayatımıza girdiği günden bu yana bana ve kızına çok düşkün olan İsmail eve gelmez oldu. İsmail ile Ece’nin bir gece yarısı telefon görüşmelerini dinledim. O zaman aşk yaşadıklarını anladım. İsmail ‘Merak etme, bu tip kızlar gelip-geçici. Ece senin tırnağın olamaz’ dedi.”

* “Bu sözlere kandım. Önce sabrettim, ama her şey çığrından çıktı. Eşimin, fuhuş operasyonlarında yakalanmış, her tür rezilliği ortaya çıkmış bir kadına gönül vermiş olmasını anlayamıyorum. İnsanın midesi bulanır”. Ben eşimi işte böyle rezil bir kadına kaptırdım”.

* “Ece Gürsel’e bir gün telefon açtım. Eşimin peşini bırakmasını rica ettim. Ece “Zaten boşanıyorsunuz, bana niye hesap soruyorsun?” dedi. Beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Boşanacağımızı ilk Ece’den duydum. İsmail’i o gün evden kovdum.”

Haberin Devamı

* “Eşimin, Asuman Krause ile de küçük bir kaçamağı oldu. Asuman’a ‘Bu yuvayı dağıtma’ diye mesaj attım. Ertesi gün eşimi terk etmiş. Ama Ece bize kene gibi yapıştı. Bizi ayırdı. Bu tip bir kadınla uğraşamam ki! Çünkü Ece tam bir profesyonel. Onu ilahi adalete teslim ettim. Alsın kocamı tepe tepe kullansın. Biz ne aşklar gördük. Hepsi bitti. Ben gözyaşı dökerken Ece Gürsel gece rahat uyuyabilecek mi acaba? Bakalım bundan sonra kimin yuvasını yıkmaya çalışacak?”.

* “Hüsnü Şenlendirici ile eşi Nazire yengem akrabamız olur. Nazire yengem bu ihaneti duyduğunda ‘Ben kocamla birlikte olan Deniz Seki’yi öğrendiğimde boşanmadım ki, kadın metres durumuna düşsün. Sen de aynısını yap. Boşanma ki, Ece Gürsel metres olarak yıpranıp dursun’. Ama ben Nazire yengem gibi sabırlı değilim. Dayanamazdım, kaldıramazdım”.

"AKLI FİKRİ HÜSNÜ'DE"

“Ece Gürsel’in aklı hâlâ Hüsnü Şenlendirici’de. Onu kıskandırmak için en yakın arkadaşı İsmail ile çıkıyor. Ama İsmail bundan habersiz. İsmail ile Hüsnü de, bu kadın yüzünden kanlı-bıçaklı oldular. Eskiden yedikleri-içtikleri ayrı gitmezdi. Ece, Hüsnü’nün de yuvasını dağıtmıştı”.