Gündem Eşinden Ümit Davala'ya: Dangalak

Eşinden Ümit Davala'ya: Dangalak

Paylaş
Eşinden Ümit Davala'ya: Dangalak

Eski milli futbolcu Ümit Davala'nın, 4 yıllık eşi Tuğçe Davala'ya açtığı boşanma davasında tanık Okan Kök, eşinin Ümit Davala'ya sürekli hakaret ettiğini söyledi

Ümit Davala, 4 yıl önce evlendiği eşi Tuğçe Davala’dan ayrılmak için Nisan 2009’da Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Ancak Davala’nın avukatı Şahin Karadeniz davanın istedikleri mahkemede görülmesini sağlamak için farklı zamanlarda, 15 ayrı boşanma davası açarak bir skandala imza atmıştı.

Avukatın uyanıklığını fark eden aile mahkemelerinin hakimleri olağanüstü toplanarak davanın 6’ncı Aile Mahkemesi’nde görülmesine karar verdi. Ümit Davala, dilekçesinde boşanmaya gerekçe olarak şiddetli geçimsizliği ortaya atmış, Galatasaray Teknik Direktör Yardımcılığı’ndan alınmasına sebep olarak da eşi Tuğçe Davala’yı göstermişti.

Ayrıca Tuğçe Davala’nın, "Ümit’le parası olduğu için evlendim, yoksa bir dakika durmam" dediğini ve eşinin düğünlerinde takılan bütün ziynet eşyalarının ve annesinin altınlarının bulunduğu kasadaki her şeyi aldığını da iddia etmişti.

1 MİLYON TL TAZMİNAT VE AYLIK 15 BİN LİRA İSTEMİ

İlk duruşmada ise Tuğçe Davala’nın avukatı Ulvi Puğ, müvekkilinin evlilikleriyle nedeniyle işini bıraktığını ve mağdur olduğunu belirterek, 1 milyon lira maddi, 1 milyon lira manevi tazminat talebi ile aylık 15 bin lira tedbir nafakası bağlanmasını istemişti.

İlk duruşmanın ardından gazetecilere konuşan Tuğçe Davala "Ümit her hafta sonu Tekirdağ taraflarına ördek ve tavşan avlamaya gidiyordu. Kumarı da çok sever. Hele pokeri. Yani bana fazla vakti kalmıyordu. Onu seviyordum ama suçlamaları duyunca evlendiğimize pişman oldum. Benim vicdanım rahat" diye konuşmuştu.

DAVALA İLK KEZ DURUŞMAYA GELDİ

Davanın 3. duruşması dün görüldü. Ümit Davala ilk kez duruşmaya gelirken, Tuğçe Davala katılmadı. Duruşmada Ümit Davala’nın yakın arkadaşları Okan Kök ve Ahmet Kayalı ile komşusu Perihan Özdemir şahitlik yaptı.

Davala’nın 9 yıllık arkadaşı Okan Kök, bir keresinde Ümit ve Tuğçe Davala ile yemeğe gittiklerinde belirterek, "Aralarında tartışma çıktı. Tartışma esnasında Tuğçe sesini biraz yükseltince Ümit, ‘Hayatım biraz sesinin alçalt’ dedi.

EŞİ ÜMİT'E 'DANGALAK' DEMİŞ

Bunun üzerine Tuğçe de ‘Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım dangalak dü...' diye cevap verdi. Ümit’in Galatasaray’la yaptığı teknik direktörlük yardımcılığı anlaşması sona erdiğinde morali çok bozuktu. Kendisi Galatasaray’la bir daha işim olmaz’ deyince Tuğçe de ‘Bundan sonra benim de seninle işim olmaz’ diyerek evden çıkıp gitti" dedi.

TUĞÇE İLE BİRLİKTE OLMUYORMUŞ

Ümit Davala’nın 5 yıllık arkadaşı Ahmet Kayalı ise Tuğçe Davala’nın babası Nuri Yavuz Gökdağ’ın, "Eşşekoğlueşek Tuğçe ile birlikte olmuyormuş” dediğini ve Tuğçe Davala'nın da, "Ümit’in bir ilişkisi olursa bunu kameraya alın ben de ileride onu delil olarak sunayım” dediğini anlattı.

İsmail AKTAŞ/İSTANBUL (DHA)