Gündem Eşine attığı tokat pahalıya patladı

Eşine attığı tokat pahalıya patladı

Paylaş
Eşine attığı tokat pahalıya patladı

Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde, 30 yıllık eşine tokat atan Süleyman Bilgiç, mahkemece 6 ay eve girmeme ve 3 bin TL para cezasına çarptırıldı

Bigadiç'in Kuyu Mahallesi'nde oturan emekli maden işçisi Süleyman Bilgiç'in hayatı geçen nisan ayında, yaşadıkları bir tartışmada, 30 yıllık eşi Vesile Bilgiç'e attığı tokatla değişti.

Yediği tokatı içine sindiremeyen 49 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, eşi Süleyman Bilgiç'ten şikayetçi oldu. İşçi emeklisi Bilgiç hakkında Bigadiç Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Mahkeme olaydan bir ay sonra verdiği kararla hem Süleyman Bilgiç'i hem de eşini şaşırttı. Suçlu bulunan ve 3 bin TL para cezasına çarptırılan Süleyman Bilgiç'in ayrıca 6 ay evden uzak durmasına karar verildi.

BORCUNU TAKSİTLENDİRMEYE ÇALIŞIYOR

Bugünden sonra hayatı zindana dönen Süleyman Bilgiç, sığındığı Almanya'da yaşayan ablasının evinde kalmaya başladı. Çamaşırını, bulaşığını kendisi yıkayan, karnını doyurmak için her gün komşulardan yemek tarifi alan Bilgiç, diğer yandan da ayda 300 TL'ye taksitlendirdiği para cezasını ödemenin telaşına düştü.

"ÇOK PİŞMANIM"

Bilgiç, tarlasından getirdiği kavun, karpuz, patlıcan, biber ve domatesi Yüzüncü Yıl Parkı'nın köşesine kurduğu tezgahta satmaya başladı. Çok pişman olduğunu söyleyen Bilgiç, "Evime girmem yasak.

Her gün kahroluyorum. Bu işin yazı var kışı var. Çok pişmanım ama özür dilemek için çiçek alıp eşimin yanına gitsem beni anlamayacağını düşünüyorum.

Aslında benim eşimle bir problemim yok. Herkes kaynanasından şikayet eder. Fakat biz kayınpederin sürekli evimize karışması yüzünden huzursuz oluyoruz'' dedi.

Hüseyin EMCAN/Balıkesir (DHA)