Türkiye (Son Dakika) Eşine eziyet yaptığı gerekçesiyle kocaya 22 yıl hapis

Eşine eziyet yaptığı gerekçesiyle kocaya 22 yıl hapis

Paylaş
Eşine eziyet yaptığı gerekçesiyle kocaya 22 yıl hapis

Eşinin kafasını çek-yata sıkıştırdı... Copla dövdü, elektroşok verdi, vücudunu jiletle kazıdı. Cani kocaya 22 yıl hapis cezası verildi

Aralarında anlaşmazlık bulunan eşini evde yalnız kaldıklarında yüzüne sprey sıkıp yerlerde sürüklediği, kelepçeleyip copla dövdüğü, elektro-şok verdiği, jiletle vücudunu kazıyıp saçlarını kestiği ve yaptığı tüm işkenceyi kameraya kaydettiği gerekçesiyle yargılanan koca, 7 ayrı suçtan toplam 22 yıl 3 ay hapis ve 3 bin 700 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

"DAYANAMADIM, DARP ETTİM"

Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık A.K.D. ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada son sözü sorulan sanık, "İstanbul’a ekmek parası için geldim. İhanete uğradım. Dayanamadım, darp ettim" dedi.

7 AYRI SUÇTAN 22 YIL 3 AY HAPİS

Mahkeme heyeti, sanık A.K.D’nin (41) eşi C.E.D’ye (34) karşı "Cinsel saldırı", "Eziyet", "Kasten yaralama", "Özel hayatın gizliliğini ihlal", "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Şantaj" ve "Hakaret" suçlarını işlediğini belirterek, toplam 22 yıl 3 ay hapis ve 3 bin 700 lira adli para cezasına çarptırılmasına hükmetti.

"KAFASINI ÇEK-YATIN ALTINA SIKIŞTIRDI, COPLA DÖVDÜ, ELEKTRO-ŞOK VERDİ, VÜCUDUNU JİLETLE KAZIDI..."

Haberin Devamı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, C.E.D. ile kocası A.K.D’nin yaklaşık 17 yıllık evliliklerinde çeşitli sorunlar yaşadığı anlatıldı. Olay günü olan 2012 yılı Haziran ayında, A.K.D.’nin çocuklarını evden gönderiği ve eşiyle evde yalnız kaldığı sırada, karısını yatak odasına çağırarak bilgisayardan müstehcen görüntüler izlettiği, ardından yüzüne sprey sıktığı belirtildi. A.K.D’nin, gücünü yitiren eşinin kafasını çek-yatın altına sıkıştırdığı, ağzına eşarp sokarak yerlerde sürüklediği anlatılan iddianamede, sanığın karısının ellerini ve ayaklarını kelepçeledikten sonra copla dövüp elektro-şok verdiği ve vücudunu jiletle kazıyıp saçlarını kestiği ifade edildi.

YAŞANANLARI KAMERAYA KAYDETTİ

A.K.D.’nin fındık kıracağıyla eşinin ayak parmaklarını ezdiği ve cinsel saldırıda da bulunduğu belirtilen iddianamede, A.K.D’nin tüm bu yaşananları da kameraya kaydettiği vurgulandı.

"ÇANTASINDAN ÇEKİÇ, KESER, TOKMAK, ELEKTRO-ŞOK ALETİ ÇIKTI"

Eşinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, A.K.D.’nin olaydan 3 ay sonra yakalanarak tutuklandığı belirtilen iddianamede, kocada ele geçirilen çantada da çekiç, keser, plastik tokmak, eter, kerpeten, fındık kıracağı, bıçak, satır, makas, cop, jilet, elektro-şok aleti, sopa ve koli bandı bulunduğu dile getirildi. Savcı, tüm bu suçlardan dolayı A.K.D. hakkında 13 yıl 3 aydan 51 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Haberin Devamı