Türkiye (Son Dakika) Eşine tecavüz ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürdü

Eşine tecavüz ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürdü

Paylaş
Eşine tecavüz ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürdü

Gaziantep'te kuaförde çalışan Bilal K., eşine uyuşturucu vererek zorla birlikte olduğunu iddia ettiği arkadaşını av tüfeği ile vurarak öldürdü

Gaziantep'te eşine uyuşturucu vererek zorla birlikte olduğu iddiasıyla arkadaşını öldüren genç Adana'da yakalandı.
Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda, kuaförde çalışan Bilal K., işe gittikten sonra evine gelen ve eşi H.K.'ye uyuşturucu vererek zorla birlikte olduğunu iddia ettiği arkadaşı Ferit Peksoy'u (35) av tüfeği ile vurdu. Bilal K. olay yerinden kaçarken, Ferit Peksoy kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.



'NAMUS MESELESİ'

Gaziantep polisinin Bilal K.'nin Adana'ya kaçmış olabileceğini bildirmesi üzerine harekete geçen Adana polisi, şüpheliyi eşi H.K. ile birlikte Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'ndeki yakınlarının evinde gözaltına aldı.

Bilal K.'nin, Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde yapılan ilk sorgusunda suçlamaları kabul ederek, "Ben işe gittiğimde eşime uyuşturucu vererek zorla birlikte oluyormuş. Ben de öldürdüm" dediği öğrenildi.

Sağlık raporu için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen Bilal K., cinayeti "Namus meselesi" yüzünden işlediğini söyledi. Bilal ve H.K. çifti, sağlık raporunun ardından Gaziantep polisine teslim edildi.

Haberin Devamı