Türkiye (Son Dakika) Eşini, çocuklarının gözü önünde ispirtoyla yakıp öldürdü

Eşini, çocuklarının gözü önünde ispirtoyla yakıp öldürdü

Paylaş
Eşini, çocuklarının gözü önünde ispirtoyla yakıp öldürdü

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde, gece alkollü olarak eve gelen Mehmet G. (55), engelli oğlu Musa G. (21) ile kızı S.G.'nin gözleri önünde eşi Teslime G.'yi (53) üzerine ispirto döküp yaktı. Teslime G. yaşamını yitirirken, çiftin dumandan etkilenen oğulları Musa ile sinir krizi geçiren kızları S.G. hastaneye kaldırıldı

Gece saat 00.30 sıralarında Bakır Mahallesi’ndeki evine alkollü olarak gelen Mehmet G. ile 4 çocuğunun annesi Teslime G. tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine Mehmet G., yatak odasına geçen eşinin üzerine isporto döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan kadın, acı içinde bağırmaya başladı. Bu sırada evdeki bazı eşyalar da tutuştu. Teslime G.’nin feryadına koşan komşuları ıslak battiyeye sararak, alevleri söndürdü.

Haberin Devamı

OLAYA TANIK OLAN ÇOCUKLAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olaya tanık olan çiftin çocuklarından S.G., yaşadıklarının şokuyla sinir krizi geçirirken, bedensel engelli ağabeyi Musa G. dumandan etkilelendi. Eşi tarafından ispirtoyla yakılan kadın ve 2 çocuğu, komşularının çağırdığı ambulansla Kırkağaç Devlet hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda ağır yanıklar oluşan Teslime G., yanık ünitesi bulunmadığı için Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Teslime G. durumunun ağır olması nedeniyle buradan da İstanbul’daki bir hastaneye gönderilirken, yolda yaşamını yitirdi. Teslime G.’nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Annelerini kaybeden Musa G. ve kardeşi S.G. de tedavilerinin ardından taburcu edilip, yakınlarına teslim edildi. Polis, olayın ardından, eşini yakarak ölümüne neden olan M.G.’yi gözaltına alırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı