Magazin Eşini Google'dan bulmuş!

Eşini Google'dan bulmuş!

Paylaş
Eşini Google'dan bulmuş!

Kate Moss 2007 senesinde, bir arkadaşıyla beraber Google'dan şimdiki eşinin ismini arattığını söyledi

The Entertainmentwise sitesinde yer alan habere göre; Moss, The Kills grubunun gitaristi Jamie Hince'in fotoğraflarını ilk gördüğü anda çok etkilendiğini belirtti.

Moss, Kills grubunun gitaristi Jamie Hince ile geçtiğimiz yıl dünya evine girdi. Moss, bu araştırmanın ardından, şimdiki eşi ile tesadüfen bir arkadaşları sayesinde tanıştıklarını anlattı. Birkaç gün boyunca sürekli görüştüklerini aktaran ünlü model, ilk zamanlarına ait komik bir hikayeyi de açıkladı.

Moss, üst üste görüştükleri birkaç günün ardından, Hince'e salamlı sandviç isteyip istemediğini sormuş. Eşi ise, bu isteğine büyük bir kahkaha ile yanıt vermiş.Çünkü Hince, o dönemlerde vejetaryenmiş. Kate, bu olayın yakınlaşmalarında büyük bir önemi olduğunu söylüyor.

İlişkilerine dair ayrıntıları aktaran Moss, Vejetaryen olarak devam etmesine imkan yoktu, onu salamlı sandviçle tavladım açıklamasında bulundu.

Moss, röportaj verdiği dergiye aşklarını zinde tutan şeylerle ilgili de açıklamalarda bulundu Ünlü model, eşiyle aynı şeyleri yapmaktan keyif almalarının çok önemli olduğunu söyledi. Moss, eşinin mizah duygusunun da onu etkileyen şeyler arasında olduğunu belirtti. Eşinin eğlenceli olmasının yanı sıra, biraz huysuz da olduğunu ekleyen Moss, bunun bile hoşuna gittiğini belirtti.

Kate Moss ile Jamie Hince Temmuz 2011'den beri evliler. Çiftin evliliği magazin basınında bolca yer almıştı. Düğün, birçok ünlü isme de ev sahipliği yapmıştı.

Moss, öncesinde başka bir rock müzik sanatçısı Pete Doherty ile birlikteydi. Çiftin beraberliği, Doherty'nin alkol ve uyuşturucu problemleri dolayısıyla sıkça gündeme geliyordu. Beraberlikleri 2007 yılında sona ermişti.

Haberin Devamı