Gündem Eşini kendisi ile sevişmediği için boğmuş

Eşini kendisi ile sevişmediği için boğmuş

Paylaş
Eşini kendisi ile sevişmediği için boğmuş

Eşini kendisi ile sevişmediği için boğmuş

Adana’da eşi 42 yaşındaki Nazlı Umakoğlu’nu elleri ile boğduğu iddia edilen 55 yaşındaki İmadettin Umakoğlu, adliyeye sevk edildi. Şüpheli, cinayeti eşinin kendisi ile ilişkiye girmemesi yüzünden çıkan kavga sonucu işlediğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

Olay dün Bahçelievler Mahallesi 1377 sokak 22 numaralı evde meydana geldi. Eşi Nazlı Umakoğlu ile sabah kavga eden emekli memur İmadettin Umakoğlu’nu ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri sakinleştirdi. Daha sonra çifti barıştıran polis, olay yerinden ayrıldı. Ancak yakınları öğleden sonra Nazlı Umakoğlu’ndan haber alamayınca evin kapısını kırarak içeri girdi. Umakoğlu’nun yatakta cesedi ile karşılaşan yakınları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis yaptığı araştırma sonucu, şüpheli İmadettin Umakoğlu’nu 200 metre uzakta, başka bir evde saklanırken yakaladı.

İmadettin Umakoğlu verdiği ilk ifadesinde, cinayeti miras meselesi yüzünden, daha sonra da eşinin yakınları ile pikniğe gitmesinden dolayı çıkan kavga sonucu işlediğini iddia etti. Daha sonra tekrar ifade değiştiren İmadettin Umakoğlu bu kez cinayeti, eşinin kendisi ile ilişkiye girmemesinden dolayı çıkan kavga sonrası işlediğini öne sürdü. Çelişkili ifadeler veren şüpheli, geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)

Haberin Devamı