Gündem Eşini sokak ortasında dövdü

Eşini sokak ortasında dövdü

Paylaş
Eşini sokak ortasında dövdü

Konya'da 29 yaşındaki V.E., sokakta başka bir kadınla yürürken eşiyle karşılaştı. Eşinin "Beni aldatıyor musun?" sorusuna, dayakla karşılık verdi

Meram İlçesi Furkan Dede Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, 7 yaşındaki kızı ile birlikte alışveriş yapmaya çıkan B. E., 11 yıllık eşi V.E.’yi yanında bir kadınla sokakta yürürken gördü.

Hemen eşinin yanına giden B. E. iddaya göre, "Bu kadınla ne işin var? Beni bu kadınla mı aldatıyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Bu sözlere sinirlenen V. E., çocuğunun gözleri önünde eşi B. E.’yi tekme tokat dövmeye başladı.

Çevredekilerin müdehalesi üzerine çift ayrılırken polis ve 112 acil servis ambulansı çağırıldı. Hafif yaralanan B. E. 112 acil servis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kızı ile birlikte ambulanstan indilirilerek tekerlekli sandalye ile acil servise alınan B. E.’nin yüzünü kapatarak sürekli ağladığı görüldü.

Polis tarafından gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için hastaneye getirilen V.E. ise ceketi ile yüzünü kapattı. V. E. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, hastanede tedavi altına alınan B. E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü açıkladı.

Hakan KAYA/DHA