Gündem Eşini sokak ortasında öldürdü

Eşini sokak ortasında öldürdü

Paylaş
Eşini sokak ortasında öldürdü

Aksaray'da 55 yaşındaki Ramazan Anuf, kendisinden ayrılan 48 yaşındaki eşi Hatice Anuf'u, sokak ortasında av tüfeği ile ateş açarak öldürdü

Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5049 numaralı Sokak'ta saat 11.00'de meydana gelen olayda, 3 çoçuk babası Ramazan Anuf, 1 yıl önce şiddetli geçimsizlik sonucu eşi ve çocuklarını terk edip, kiraladığı evde yaşamaya başladı.

Anuf, son dönemlerde eşi Hatice Anuf'u arayarak, yeniden bir arada yaşamak istediğini söyledi. Eşinin kabul etmemesi üzerine çift arasında tartışma çıktı.

Ramazan Anuf, tartışma sırasında yanında getirdiği av tüfeği ile eşinin üzerine ateş açtı. Sokak ortasında kanlar içinde yere yığılan Hatice Anuf, çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Anuf, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ramazan Anuf da hızla uzaklaştı. Polis, Ramazan Anuf'un yakalanması için çalışma başlattı.

Anuf çiftinin, çocuklarından birinin uzman çavuş oluğunu, Hatice Anuf’un da 22 yaşındaki oğlu ve 18 yaşındaki kızı ile birlikte yaşadığı belirtildi.

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY (DHA)