Gündem Eşini yatak odasında bastı

Eşini yatak odasında bastı

Paylaş
Eşini yatak odasında bastı

Çorum'da 60 yaşındaki İ.Y., yatak odasında yakaladığı kendisinden 18 yaş küçük eşi ile sevgilisini bıçakla yaraladı

Çorum’da geçen yıl Aralık ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre eşi 42 yaşındaki S.Y.yi, yatak odasında 40 yaşındaki E.S. ile çıplak yakalayan İ.Y., mutfaktan aldığı bıçakla her ikisini de karın bölgesinden ağır yaraladı.

İ.Y. polis tarafından yakalandıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.Y. ile E.S. de hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

"CENAZEYE GİTMİŞTİM, DÖNDÜM"

Ağır Ceza Mahkemesi’nde adam öldürmeye teşebbüs suçundan 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan İ.Y., "Olayın olduğu gün köye cenazeye gitmiştim. Orada öğle namazına müteakip ölen kişiyi defnedip Çorum’a geri döndüm.

"KAFAM KARIŞTI"

Ben eve giderken telefonum çaldı. Eşim bana ’Ne zaman eve geliyorsun’ diye sordu. Ben de köyde olduğumu ve geç geleceğimi söyledim. Çünkü son günlerde eşimin beni sık sık arayıp nerede olduğumu sorması kafamı karıştırmıştı. Anahtarım vardı eve girdim.

"EŞİM ÇIRILÇIPLAKTI, KAPININ ARKASINDA BİRİ VARDI"

Yatak odasında eşim çırılçıplak karşıma çıktı. Kapının arkasında da birisini gördüm. Baktığımda tanımadığım şahıs da çırılçıplak karşımda duruyordu. Öfkelendim. Mutfaktan aldığım bıçakla her ikisini de yaraladım" dedi.

"BENİ EVE AL YOKSA KOCANI DAĞA KALDIRIRIM"

Haberin Devamı

S.Y. ise, savunmasında suçlamaları kabul etmeyerek, "Bir arkadaşımın aracılığı ile E. ile tanıştım. Durmadan bana telefon açıp ’Beni eve al. Yoksa kocanı dağa kaldırırım’ diye tehdit ediyordu.

Sonra eve geldi. Konuşuyorduk. Eşimin dediği gibi yatak odasında çırılçıplak değildik. Salonda oturuyorduk" dedi.

"EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

S.Y. ile yatak odasında çırılçıplak yakalandığı öne sürülen ve E.S. de savunmasında "Ben pazarcıyım. S.Y. ile semt pazarında tanışmıştık. Ben evli olduğunu bile bilmiyordum. Bekar biliyordum. O gün yanında kız arkadaşının olduğunu söyleyerek beni eve davet etti. Çay içiyorduk. Kocası eve gelip bıçakla saldırdı. Denildiği gibi çıplak falan da değildik" dedi.

"ÇAYI YATAKTA MI İÇİYORDUNUZ?"

E.S., Ağır Ceza Hakimi'nin, "Çayı yatak odasında mı içiyordunuz?" sorusuna, "Hayır, salonda içiyorduk" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.