Gündem Eşinin aşığı sandı, ağaca bağlayıp dövdü

Eşinin aşığı sandı, ağaca bağlayıp dövdü

Paylaş
Eşinin aşığı sandı, ağaca bağlayıp dövdü

Evine geldiğinde karşısında gördüğü adamı eşinin aşığı gerekçesiyle ağaca bağlayıp döven G.Ö. serbest bırakıldı

Başıbüyük Mahallesi'nde yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti. G.Ö (29) işte olduğu sırada gelen bir telefonla aceleyle evine doğru yola çıktı.

Telefondaki kişi evinde şüpheli bir durumun olduğunu bildiriyordu. Eşinin de bulunduğu evine gelen G.Ö, içerde D.Ç adlı bir kişiyi görünce çılgına döndü.

Edinilen bilgiye göre D.Ç'yi eşinin aşığı olduğu gerekçesiyle ormanlık alana götürdü, bir yakınından da yardım alıp ağaca bağladı ve fena halde dövdü. Bu sırada kızgın kocanın eşi de yanındaydı. Ormanlık alanın karşısındaki evlerde bulunan bazı vatandaşlar bir kişinin ağaca bağlandığını görünce polisi aradı.

Olay yerine gelen polis D.Ç'yi ağaca bağlanmış olarak buldu. G.Ö eşi G.Ö ve onun aşığı olduğu iddia edilen D.Ç. polis merkezine götürüldü. Polis merkezinde ifadesi alınan baba G.Ö serbest bırakıldı.

Baba, polis merkezinden yanındaki iki çocuğuyla birlikte ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü, ifadeler üzerinde yapılacak incelemenin ardından adli soruşturmanın yönünün belirleneceği öğrenildi.

Ramazan ALMAÇAYIR/İstanbul (DHA)