Gündem Eşinin boğazını kesti

Eşinin boğazını kesti

Paylaş
Eşinin boğazını kesti

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen bir kişi, tartıştığı eşinin boğazını keserek öldürdü

Madde bağımlısı olduğu öğrenilen Mesut U. (28), Azeri eşi Gülnara U. (24) ile yaptığı tartışmanın büyümesi üzerine, evden uzaklaşmaya çalışan eşini, bıçakla boğazından yaralayan Mesut Unayık, daha sonra kaçtı.

Sesleri duyan komşular dışarıya çıktıklarında, Gülnara Unayık’ı yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekipleri, genç kadının öldüğünü belirledi.

Biri 3, diğeri 1 yaşında olan ailenin iki küçük çocuğu Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edilirken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mesut Unayık’ın psikolojik sorunları olduğu, daha önce Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü, çiftin son aylarda sık sık tartıştıkları iddia edildi.

KAÇARKEN YAKALANDI

Öte yandan eşinin, boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı Mesut U. Ankara otogarında yakalandı.

Otomobille kaçtığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, M.U’nun otomobili Kula’da terk ederek Ankara’ya giden otobüse bindiğini tespit etti.

Ankara polisinin bilgilendirilmesi üzerine, M.U, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) yakalandı. İzmir’e getirileceği bildirilen zanlının, daha önce cinayet suçundan hüküm giydiği, ayrıca poliste çok sayıda suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Çiğli ilçesi Egekent 8822 Sokak’ta M.U, tartıştığı Azeri eşi Gülnara U’yu boğazını keserek öldürmüş ve kaçmıştı. Çiftin biri 3, diğeri 1 yaşında olan iki çocuğu SHÇEK’e bağlı yurda teslim edilmişti.