Gündem Eşinin evi terk etmesine kızınca...

Eşinin evi terk etmesine kızınca...

Paylaş
Eşinin evi terk etmesine kızınca...

Eşinin evi terk etmesine kızınca...

Karabük’te, eşinin evi terk etmesine sinirlenen 31 yaşındaki Sercan Eren, baldızının çalıştığı hastanenin kantinine otomobiliyle daldı. Pazar günü kantinin kapalı olması nedeniyle yaralanan olmadı.

Olay bugün saat 19.00 sıralarında, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Durkadın Eren bir süre önce yaşanan sorunlar nedeniyle eşi Sercan Eren’i terk ederek babasının evine gitti. İddiaya göre, Sercan Eren eşinin evini terk etmesi nedeniyle baldızı Selma Yavaşçı ve eşi Üzeyir Yavaşçı ile tartıştı. Sinirlenen Sercan Eren, 78 BL 210 plakalı otomobiliyle Selma Yavaşçı’nın kasiyer olarak çalıştığı hastanenin kantinine daldı. Sinir krizi geçiren Sercan Eren otomobiliyle ileri geri yaparak birkaç kez daha kantine girdi. Masa, sandalye ve camlar kırılıp, duvar yıkılırken, olayı görenler polise ihbarda bulundu. Polis, Sercan Eren’i gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pazar günü kantinin kapalı olması nedeniyle yaralanan olmazken, hastane çalışanları cep telefonları ile içeri giren otomobilin fotoğrafını çekti. Otomobil çekici ile kantinden çıkarıldı.