Gündem Eşinin ölümüne dayanamadı, ölümü seçti

Eşinin ölümüne dayanamadı, ölümü seçti

Paylaş
Eşinin ölümüne dayanamadı, ölümü seçti

Eşinin ölümüne dayanamadı, ölümü seçti

Mersin’in Silifke ilçesinde, 21 yaşında ve 6,5 aylık hamile olan kadın, yaklaşık bir ay önce eşinin beyin kanaması sonucu ölmesinin ardından intihar etti.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 1 ay önce eşinin ölmesinin ardından ilçeye yaklaşık 70 kilometre mesafedeki bir yaylada kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşamaya başlayan N.K, dün sağlık ocağına gidip hamileliği nedeniyle aşı yaptırdıktan sonra eşinin bir akrabasının evine uğradı.

Burada bir süre oturan genç kadın, iftara geleceğini söyleyerek kaldığı eve gitti. İftar saatinde yemeğe gelmeyince genç kadını merak eden yakınları N.K’nın eşinin ailesiyle yaşadığı eve gitti.

Kilitli kapıyı kırarak eve giren yakınları, genç kadını tavana bağladığı iple asılı buldu. Olayın polise bildirilmesi ve Silifke Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından intihar ettiği belirtilen N.K’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Haberin Devamı

N.K’nın 1,5 yıllık evli iken, 30 Temmuz 2010 günü 25 yaşındaki eşi İmdat K’nin beyin kanamasından ölmesi üzerine bunalıma girdiği, yakınlarına sık sık eşinin ölümüne dayanamadığını söylediği, düğünde eşiyle çektirdiği fotoğraflarına bakarak ağladığı öğrenildi.