Dr. Haydar Dümen Eşinizi mutsuz etmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Eşinizi mutsuz etmeyin

Haberin Devamı

Erkekler yıllar içinde iyiden iyiye mastürbasyona bağlanıyor. Evlendiklerinde bu eski alışkanlıktan nasıl kurtulacaklarını düşünüyorlar. Kimi eşini mutlu edememekten korkuyor, kimi de derslerine adapte olamamaktan dert yanıyor

BÖYLE SORU YOK

Kilo versem değişir mi?


19 yaşındayım, 110 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 8 santim. Kilo verirsem nasıl bir değişim olur?

CEVAP

Penis değişir yavrum yani değerli okurum. Öyle sap gibi durmaz, bu gidişle 10 kilo daha alırsan, penis 6.5 santime inerek değişir. Tutamadın elini, yok edemedin damak zevkini, kilona bir 10 kilo daha ekle tamam, penisi görmek için bekle yavrum bekle.

Yağ dokusu arasından sana ancak başıyla selam verebilir. Ona en değerli ziyafeti çeksen “İstemem” diye geri çekilir. Çünkü güvenini yitirmiş, umudunu bitirmiştir. Uzatmayalım, konumuza dönelim. Eğer takıntı haline getirip 40 kilo verebilirsen, boyu çıkacak 13-14 santime. O da veda edecek komplekslerine, başı dik duracak, yeni dünyalar arayacak.

GÜNÜN SORULARI

3 AY KULLANSAM İŞE YARAR MI?

İnternette penisi 3 ayda 6-7 santim uzattan bir ilaç buldum. Sipariş verdim, 3 kutuyu 3 ay kullansam faydasını görür müyüm?

CEVAP

Değerli okurum, hayaller hayaller. Çekin bir kart uçsun havada papeller, papeller, boşa gitmesin sizin hayaller. Mutlaka çıkacak bahtına, oturtacak seni umudun tahtına. Sen parayı say trak trak, gerisini size bırak bırak!!! “3 ayda 6 santim, eğer doğru çıkmazsa namerdim.

Biz haram yemeyiz, yalana, yanlışa selam vermeyiz. İnsanlara yardım şiarımız. Sadece kazanmak için, pardon insanlık için burada varız. Sahtekarlığı sevmeyiz, arada git geri demeyiz.

Yine pardon kalemim sürçtü, haram yemeyiz. Bizim de yaşamak hakkımız, iki lagaluga, biraz takatuka, önce iyisinden bir araba, ardından “Merhaba Avrupa, Amerika”. İşte değerli okurum, bu aldatmacalar yapılırken ben ne desem boooş!

Sertleşme oluyor ama hemen bitiyor

29 yaşındayım, 3 aylık evliyim. Eşimle henüz ilişkiye giremedim. Sertleşme oluyor ama tam ilişkiye girecekken bitiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, genellikle evlilik öncesinde cinsel deneyimi olmayan kişilerde daha çok görülen bir olaydır bu. Hemen sıkıntını giderelim, tedavisi kolaydır. İlişkinin başında “Ya yine nazlanırsa, ya bana uymazsa” diye elinde olmadan düşünmen bile onu etkiler. Havasının tıpasını çeker.

Sonuç bu kadar basittir. Oysa seninkinin düzeni başkadır. Bu düzeni de sen yarattın. Onu hep mastürbasyonlarla oyaladın. Şimdi kendini sınamak için banyoya koşuyorsun, mübarek meğer onu bekliyormuş, bunu görüyorsun.

Bu durum seni şaşırtır, elini, ayağına dolaştırır. Düşündükçe olay daha da düğümlenir. İlk etapta bu konudaki ilaçları almak gerekir, olmazsa bir uzmana gidilir.

Kızlar çok korkuyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama benimle artık birlikte olmayacağını söyledi. Kızlar büyük penisli erkeklerden hoşlanır diye düşünüyordum. Ne olur derdime bir çare bulun.

CEVAP

Değerli gençler, yıllardır söylediğime inanmıyordunuz. Tabii ki kızlar korkar. Her şeyin normali, doğalı en iyisidir. Elinden bir şey gelmez. Çünkü penis küçülmez. Cinsel birleşmeye girmeden, ilişkilerde arkadaşlarının ruhunu tatmin et. Evlendiğinde sorun çözülür.

Kanamam olmadı

22 yaşında kızım. Daha önce iki kez ilişkiye girdim. Ama kanamam olmadı. Acaba kız mıyım yoksa değil miyim? İleride evlenirsem kızlık zarım kanar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Penisin boyutlarıyla ilgili olarak evlendiğinde kanayabilir. Kanamama olasılığı yüzde 50 üzerinde.

Penisim çok küçük

18 yaşındayım, 95 kiloyum ve sporcuyum. Penisim 8 santim. İlişkiye girmekten çok çekiniyorum. Geneleve de gidemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tümüne peki. Sana bir tek çıkar yol öneriyorum. İn 70 kiloya, gerisini bana bırak.

Kol kaslarım da büyüyor

17 yaşındayım. Her mastürbasyon yaptığımda kol kaslarım daha da büyüyor. Acaba mastürbasyonla kol kasları gelişir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kol kasları ne gelişir, ne erir. Ama sen kol kaslarını güçlendirecek sporlar yap. Peki kol kaslarından ne istiyorsun, onu merak ettim. Bedeninin tüm kaslarını geliştir. Aslan gibi bir delikanlı ol.

Her gece yapıyorum

18 yaşındayım. Her gece mastürbasyon yapmadan uyuyamıyorum. Sizce bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli yavrum, biliyorsun her gece çok. Bu tempo seni öyle bir yere götürür ki 20 yaşına geldiğinde de kadından hoşlanmayan bir mastürbatör olur çıkarsın. Evli ve gül gibi karın içeride yatak odasında uyurken sen odada arkanı dönerek ya da banyoya giderek mastürbasyon yaparsın.

Başarısız oldum

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Günde 3 defa mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girdiğimde başarılı olamadım. Böyle devam etmesinden korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, öyle devam edeceğe benziyor. Kendinle hesaplaş, baş başa kal. Cinselliği biraz devre dışı bırak. Zamanı geldiğinde, evlendiğinde ona bir çözüm bulunacak. Daha önünde uzun bir yol var. Şimdilik senin yolun böyle çizilmiş. İyi kullanırsan senin yararına.

Daraltma operasyonu yapılıyor mu?

32 yaşında kadınım, 3 normal doğum yaptım. Vajina daraltma operasyonu yapıldığını duydum. Böyle bir şey var mı? İlişki sırasında zevk azalması olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, vajina daraltma operasyonu var. Çok doğum yapmak vajina dokusunu bir parça etkiler ama vajina kendi esnekliğini kazanır.

Buna karşın genişlemiş vajinalardan dolayı kadın ve erkek zevk alamazsa operasyonla istenilen sonuç elde edilebilir. Böylece kadın da zevk alır, erkek daha mutlu olabilir. İşin özü operasyonu yapan hekimin yeteneğine bağlıdır.

Yaşıma göre iyi mi?

17 yaşındayım. Günde 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Normal mi? Penis boyum 16 santim. Yaşıma göre iyi mi?

CEVAP

Değerli okurum, her şey iyinin iyisi. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Oradan da iyinin pekiyisi notunu al. Biraz da okuluna yoğunlaş.

Hamile kalmış mıdır?

Kız arkadaşımla yüzeysel olarak seviştik. Sevgilimin vajinasının üst kısmına boşaldım. Sperm vajinaya doğru aktı. O sırada sildi ama hamile kalma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalmaz. Amma ne dersek diyelim doğanın ters mucizeleri de olur. Mekanizma bu. Bizim elimizde değil.

İlk defa ilişkiye girdim

18 yaşındayım. İlk defa ilişkiye girdim. Daha ön sevişme yaparken boşalacaktım. Acaba ilk olduğu için mi böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan olur. Bu bir öğrenme ve alışma işidir. Cinsellikte heyecan ortam ve tedirginlik olumsuz rol oynar. Erken boşalma olabileceği gibi peniste ereksiyon zorluğu da yaşanır. Bunlar zamanla düzelir. Kafana takarsan geç, aldırmazsan erken hallolur.

Çok rahatsızım

17 yaşındayım. Aşırı cinsel isteğim var. Günde en az 3 kez mastürbasyon yapıyor, rahatsız oluyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, rahatsızsan yapmaman lazım. Biraz irade kırıntısı ile sayıyı indir.

GÜNÜN SÖZÜ
Aşka saygıyı aşkı yaşayanlar bilir. H.D.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder