Gündem Eşiyle tartıştı, üst geçitten ölüme atladı

Eşiyle tartıştı, üst geçitten ölüme atladı

Paylaş
Eşiyle tartıştı, üst geçitten ölüme atladı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde eşiyle tartışan Rus turist Vadim Gaydar, 16 metre yükseklikteki üst geçitten karayoluna atlayarak yaşamına son verdi

Rusya’dan 4 gün önce tatil için geldikleri Alanya’nın Kargıcak Beldesi’nde bir otele yerleşen Vadim Gaydar ve eşi Elena Tsarinnaya çifti, bu sabah saatlerinde iddiaya göre otelde tartıştı.

Öfkeyle kaldığı odadan çıkan Vadim Gaydar, otel müşterilerinin plaja ulaşabilmesi amacıyla D-400 Karayolu üzerine yaptırılan 16 metre yükseklikteki üst geçide geldi.

Saat 07.15 sıralarında üst geçidin korkuluklarına çıkan Rus tatilci, kendisini boşluğa bıraktı. Karayoluna düşen Gaydar, olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine önce otelin güvenlik görevlileri daha sonra ise sağlık ekipleri ve jandarma gitti. Yapılan incelemelerin ardından Gaydar’ın cesedi, Alanya Belediye Mezarlığı Morgu’na konuldu.

Eşinin ölüm haberini kaldığı otelde alan Elena Tsarınnaya ise sinir krizi geçirdi. Tsarinnaya, otel görevlileri tarafından özel bir hastaneye götürüldü.

Gaydar’ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilecek. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Özgür YILMAZ/DHA