Gündem Eski arkadaşını kalbinden vurdu

Eski arkadaşını kalbinden vurdu

Paylaş
Eski arkadaşını kalbinden vurdu

Denizlispor 57 Gençlik Taraftar Grubu Eski Başkanı Mehmet Çetin, eski amigo arkadaşı tarafından öldürüldü

Denizlispor 57 Gençlik Taraftar Grubu Eski Başkanı ve tribün lideri 37 yaşındaki müteahhit Mehmet Çetin, otomobilden indiği sırada iddiaya göre eski amigo arkadaşı 30 yaşındaki Ö.K. tarafından tabancayla kalbinden vurularak öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay, saat 20.00 sıralarında, Çamlık Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Çetin otomobilini park edip indiği sırada kendisini takip ettiği ileri sürülen Ö.K’nin tabancasından çıkan kurşunla kalbine isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Şüpheli Ö.K. plakası alınamayan bir otomobille hızla olay yerinden kaçarken olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çetin’i ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Çetin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

'ONU BEN ÖLDÜRDÜM, BENİ MAHVETTİ'

Ö.K.’nin, cep telefonuna ulaşıp kendisini arayan polislere “Mehmet Çetin’i ben öldürdüm, beni mahvetti" dediği öğrenildi. Geçmiş yıllarda Mehmet Çetin ve Ö. K’nin Denizlispor gençlik gruplarında liderlik yaptıkları daha sonra aralarında çıkan bir tartışmadan dolayı husumetli oldukları belirtildi.

Haberin Devamı

Ö.K.’nin bulunması için çalışma başlatan polis, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)