Magazin Eski aşıkların bebek kavgası

Eski aşıkların bebek kavgası

Paylaş
Eski aşıkların bebek kavgası

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan ile 1.5 ay önce ayrıldığı sevgilisi, oyuncu-yazar Başak Sayan sosyal paylaşım sitesi 'twitter'da dün kapıştı

Twitter’da kapıştılar

Haberin Devamı

Kavgaya Ahmet Hakan’ın 4 gün önce köşesinde çıkan bir yazı neden oldu. Ahmet Hakan söz konusu yazıda Sibel Arna’nın Hürriyet Gazetesi’ndeki köşesinde çocuğunun dadısını aşağıladığı yazıyı ağır dille eleştirmiş, Sibel Arna’yı ‘birikimsiz olmak’la suçlamıştı.

Başak Sayan köşesinden cevap verdi

Başak Sayan, Ahmet Hakan’ın bu eleştirisi üzerine çıldırdı. Akşam Gazetesi’ndeki köşesinde şöyle bir yazı kaleme aldı: “Geçen hafta aldığım ‘Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla’ tarzı gizli öğütte, yaşam tarzı üzerine kalem oynatmanın ağır bir iş olduğu, bu tarz yazı yazanların en ağır konular hakkında yazanlardan daha fazla birikime sahip olmaları gerektiği söyleniyordu. Birikim yaşla oluşmaz. Öyle olsaydı 40 yaşına kadar bir şey yaşamamış kişiler nasıl ahkam keserdi? Bu iş bilgisayar başında sözlükleri karıştırıp esinlenmeye benzemez.”

Haberin Devamı

Bebek katili suçlaması

Ahmet Hakan eski sevgilisi Başak Sayan’ın bu çıkışı üzerine ‘twitter’dan ‘Düşmana inat bir kahve daha yapmak’ diye yazdı. Başak Sayan ise Ahmet Hakan’a şu cevabı verdi: “İsrail için bebek katili deniyor. Saddam için de... Peki toplum içindeki bebek katillerine ne yapmalı?” “Yoksa her şeyi açıklayacak bir röportaj mı yapsam? Kariyer-mariyer kalmaz ama...”

Başak Sayan’ın ‘Bebek katili’ diye suçladığı kişinin Ahmet Hakan olduğu iddia edildi. Bu iddiaya göre; Başak Sayan ilişkileri sırasında Ahmet Hakan’dan bebek aldırmış, yaşadığı bu travmayı bir türlü atlatamamıştı.