Gündem Eski damada ölüm dayağı

Eski damada ölüm dayağı

Paylaş
Eski damada ölüm dayağı

15 yıl önce ayrıldığı eşini yeniden birlikte aşamak için ikna etmeye çalışınca...

Ümraniye'de yaklaşık 15 yıl önce ayrıldığı eşini, yeniden birlikte yaşamak için ikna etmeye çalışan Erkan Çelik, aralarında kayınpederi ve baldızının da olduğu 8 aile ferdi tarafından feci şekilde dövüldü.

Haberin Devamı

EŞİNİ HİÇ UNUTAMADI

İnşaat işçisi Erkan Çelik şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 15 yıl önce eşi Serpil Taşlı'dan ayrıldı. Biri erkek biri kız, iki çocuğunun velayeti de kendisinde olan Çelik, ayrı bir evde yaşamaya başladı. İddiaya göre ayrılığı kaldıramayan Erkan Çelik, eşini hiç unutamadı.

Zaman zaman alkollü olarak Kayınpederi Z.T.'nin kapısına dayandığı ileri sürülen Erkan Çelik, eşinin ailesi ile de tartıştı.

ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR

Geçen Pazar günü eski kayınpederi Z.T.'nin evine giden Erkan Çelik, eski baldızı H.T. (30) ile tartışmaya başladı. Çevredekiler tarafından uzaklaştırılan ve alkollü olduğu ileri sürülen Erkan Çelik, bir süre sonra tekrar eve gelerek bağırmaya başladı.

Bunun üzerine evden çıkan kayınpederi Z.T., eşi ve kızı H.T, ile çevrede bulunan akrabaları M.A (21), M.A.A (20), İ.K (21), R.Ç (19) ve M.Ç (18) Erkan Meriç'i dövmeye başladı. Bu sırada saldırganlardan birinin yanındaki bıçak ile saldırması sonucu kalbinden yaralanan Erkan Meriç, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KATİL KİM?

Olaydan sonra operasyon başlatan polis, Erkan Çelik'e saldıran aynı aileden 8 kişiyi tespit ederek gözaltına aldı. Zanlılardan hiçbiri bıçağı kullandığını kabul etmedi. Polis, ifadesini aldığı 8 kişiyi Ümraniye Adliyesi'ne sevk etti.

Cengiz ÇOBAN /İSTANBUL - DHA