Magazin 'Eski defterleri açmasın'

'Eski defterleri açmasın'

Paylaş
'Eski defterleri açmasın'

Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun için sarf ettiği 'Beni enayi yerine koydu' sözleri karşısında eski eş de suskunluğunu bozdu

Mehmet Ali Erbil ile evli olduğu dönemde adının anıldığı Önder Fırat ile Küba'da kaçamak yapan Tuğba Coşkun, eski eşiyle karşı karşıya geldi. Takvim'in haberine göre, Mali'nin "Komşumla eski eşimin ilişkisi ne zaman başladı bilmem ama toplum ve ben enayi yerine konmuşum" sözüne Coşkun'dan yanıt geldi.

'ARTIK BU DAVA BİTTİ'

Eski eşinin mal paylaşımı ve oğlu Ali Sadi'nin velayetini almak için mahkemeye gideceğini duyan Tuğba Coşkun, şunları söyledi: "Önder Bey ile ilgili konuşmam. Mehmet Ali eski defterleri açmasın.
Benim de söyleyecek çok sözüm var ama artık dava bitti. Oğlumun velayeti bendedir. Mal paylaşımı adil şekilde yapılmıştır."

BOŞANINCA SERVET KAZANDI

5 yıllık evliliklerinden Ali Sadi adında bir oğulları olan Tuğba Coşkun ile Mehmet Ali Erbil, 5 Nisan'da boşandı. Boşanma anlaşması şöyleydi: Mali, Coşkun'a 1 milyon dolarlık bir ev alacak. Aylık 10 bin TL nafaka ödeyecek. Coşkun'a 1.5 milyon dolarlık yazlık ile oğluna Astoria'daki dairesini verecek.

VATANDAŞ YORUMLARI

*Sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık. Ne demişler; çuvaldızı önce kendine sonra başkasına batıracaksın.
*Üzgünüm ama etme bulma dünyası. Kızın yaşındaki insanlarla evlenip onu bırakıp başka kıza geçip sonra da mağduru oynama.
*Mehmet Ali Bey zamanında yaptı diye Tuğba'nın da yapması doğru mu? Bir defa kadın demek anne demektir. Ona yakışmadı.
*Tuğba Coşkun zamanında Mali'nin eski eşi Sedef'in arkadaşı değil miydi? Bunların evlilik kurumuna saygıları yok ki kendilerine olsun. O zaman evli biri ile birlikte olan Tuğba Hanım, şimdi kocasını aldatmış. Çivisi çıkan dünya!
*Hatuna helal olsun. İlk kez hakkından gelen bir kadın çıktı. Toplum gayet mesut mutlu! Ne demişler; etme bulma dünyası!

Haberin Devamı