Magazin Eski dostlar düşman oldu!

Eski dostlar düşman oldu!

Paylaş
Eski dostlar düşman oldu!

Bir dönem aralarından su sızmayan Ece Erken ile Yeliz Şar'ın kavgası büyüyor. Erken'in, Şar'ın eski sevgilisi Davut Güloğlu ile program yapmasının ardından araları açılan eski dostlar twitter'da birbirine giriyor

Sunucu Ece Erken ve bir dönem "kardeşim" dediği Yeliz Şar arasındaki kavga büyüyor. Erken'in, Yeliz Şar'ın eski sevgilisi Davut Güloğlu ile program yapması ve samimi görüntüler vermesiyle araları iyice açılan eski dostlar twitter üzerinden kavgaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Erken'in inadına, onun kavgalı olduğu şovmen Mehmet Ali Erbil'le yeniden aşk yaşamaya başladığı söylenen Yeliz Şar, twitter sayfasından ünlü sunucuya demediğini bırakmadı. Erken'in twitter sayfasına, "İkili oynayanın sonu her zaman yalnız kalmaktır. Sonuç ne olursa olsun, dürüst olmalı, dürüst" yazması üzerine sinir küpüne dönen Şar, çok geçmeden Erken'e cevap verdi.

Şar, "Kimsenin arkadaşında, sevgilisinde gözümüz yok. Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın ama saygı çerçevesinde. Kimse umrumda değil" dedi.

'İçip içip aramayın'

Hızını alamayan Şar ardından da, "Hayatı yalan olmuş insanlardan uzak durmalı, tek kalınca hep eziklediği, aşağıladığı insanlarla arkadaş olma çabaları bu kaçıncı? Ama konuşma, gönderme yapma sırası gelirse gereken yapılır. Nokta" diye yazdı.

Haberin Devamı

Şar, "Ya bir de n'olur içip içip yanınızdaki lüzumsuzlarla beni aramayın, ayıp ya en son 1 ay önce başıma geldi. Buradan tüm karakterli, sağlam dostlarıma teşekkür ederim. Arınma dönemi yaşıyorum, mutluyum" diyerek nispet de yaptı.

Şar'ın bu sözleri eski sevgilisi Davut Güloğlu'nu kastederek yazdığı konuşuluyor.(Milliyet)