Gündem Eski elbisedeki altınlar geri döndü

Eski elbisedeki altınlar geri döndü

Paylaş
Eski elbisedeki altınlar geri döndü

'Eskisini getir, yenisini götür' kampanyasında verdiği damatlığının içinde 5 bin liralık ziynet eşyası unutmuştu ama...

Kırıkkale'de 5 bin TL’lik ziynet eşyasını, ’eskisini getir, yenisini götür kampanyası’ düzenleyen bir mağazaya verdiği eski elbiselerinin cebinde unutan Ömer Şimşek, altınlarına kavuştu. Altınları 30 yıldan beri sakladıklarını belirten Ömer Şimşek, "Altınlarım, 40 yıllık damatlık elbisemin cebinden çıktı" dedi.

Haberin Devamı

Kırıkkale Adliyesi’nde memur olan evli ve 4 çocuk babası Ömer Şimşek, bir mağazanın düzenlediği ’eskisini getir, yenisini götür’ kampanyası kapsamında 6 adet eski takımını verip, yerine yenilerini aldı. Bir süre sonra mağaza çalışanlarının kontrol ettiği elbiselerin cebinden 5 bin TL tutarında ziynet eşyası çıktı.

GÜVENLİK KAMERASINDAN BULDULAR

Güvenlik kameralarını inceleyen mağaza sahibi Yıldırım İlhan, altınların cebinden çıktığı elbiselerin Ömer Şimşek’e ait olduğunu tespit etti. Yıldırım İlhan, telefonla Ömer Şimşek’e ulaşıp durumu anlattı. Bir süre sonra mağazaya gelen Ömer Şimşek’e altınları teslim edildi.

Altınları bulunca hayretler içinde kaldıklarını belirten mağaza sahibi Yıldırım İlhan, "Tesadüf eseri, elbisenin cebindeki altınları bulduk. Müşterimizi bulup altınlarını teslim ettiğimiz için mutluyuz" dedi.

Haberin Devamı

Ömer Şimşek ise, "Eski elbisenin cebinde unutulan altınları benim mi, yoksa eşimin mi koyduğunu hatırlamıyorum. Altınları eski elbisemin cebime ne zaman koyduğumuzu bilmiyorum. Ziynet eşyalarım eşime ait, 30 yıldan beri saklıyorduk. 40 yıl önce aldığım damatlık takım elbisemin içersinde ziynet eşyalarım çıktı. Örnek esnafın olması son derece sevindirici, bunu her yerde anlatacağım, teşekkür ediyorum kendisine" diye konuştu.

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)