Gündem Eski eşini ve çocuğunu rehin aldı

Eski eşini ve çocuğunu rehin aldı

Paylaş
Eski eşini ve çocuğunu rehin aldı

Konya'da boşandığı eşini ve 6 yaşındaki kız çocuğunu rehin alan kişi, 1,5 saat süren ikna sonucu teslim oldu

Edinilen bilgiye göre, polis, merkez Karatay ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’de bir apartmanın 4. katında Kazım P.’nin (35), boşandığı eşi Gülsüm Nur Y. ile 5 yaşındaki kızı S.İ.P’yi rehin aldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Haberin Devamı

Olay yerine kısa süre içinde ambulans ve itfaiye ekipleri de geldi. Polislerin olay yerine geldiğini fark eden Kazım P, silahı olduğunu göstermek için tabancada bulunan mermilerden birini binadan attı. Kazım P. polise, eve kimsenin yaklaşmamasını, amacının uzun süredir ayrı kaldığı kızını görmek ve sevmek olduğunu söyledi. Daha sonra Kazım P.’nin Ordu’daki psikologuyla telefonda görüşmesi sağlandı.

Eski eşi ve kızını rehin alan kişi, 1,5 saat süren ikna sonucu teslim oldu. Anne ve kızı ise zarar görmeden kurtarıldı. Üzerine çelik yelek giydirilerek binadan çıkarılan Kazım P, Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Haberin Devamı

Ordu’da yaşayan Kazım P’nin yaklaşık 3 yıl önce Gülsüm Nur Y’den boşandığı eski eşinin kızını kendisine göstermediği iddiasıyla böyle bir olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Bu arada, Gülsüm Nur Y’nin yaşadığı korkudan dolayı sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

AA