Gündem Eski eşiyle çıplak yakalayınca gömmüş

Eski eşiyle çıplak yakalayınca gömmüş

Paylaş
Eski eşiyle çıplak yakalayınca gömmüş

Isparta'da bir yıldır yana kayıp olan Mehmet Çevik'in, birlikte yaşadığı 27 yaşındaki H.T.'nin boşandığı eşi N.T. tarafından bir evinbahçesine gömdüğü ortaya çıktı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ailesi tarafından geçen yıl 16 Haziran’dan beri kayıp olduğu bildirilen Mehmet Çevik’i bulmak için Çevik’in en son görüştüğü H.T. ile H.T.’nin boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eşi N.T.’yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden N.T. polisteki ifadesinde, suçunu itiraf ederek, Mehmet Çevik’i boşandığı eşi H.T.’nin evinde çıplak bir durumda yakaladığını ve bunun üzerine sinirlerine hakim olamayarak 9 bıçak darbesiyle öldürdüğünü söyledi.

METRUK EVİN BAHÇESİNE ÇUKUR KAZDI

N.T. öğle saatlerinde yaraladığı Çevik’in akşama doğru hayatını kaybettiğini; gece saat 03.00 sıralarında da eski eşi H.T.’nin yardımıyla cesedi Bağlar Mahallesi’nde metruk bir evin bahçesine çukur kazarak gömdüklerini anlattı.

N.T. boşandığı eşi H.T’ye ise, çok sevdiği için zarar vermediğini söyledi. Şüphelilerin ifadeleri üzerine yaklaşık 9 aydır kayıp olan Çevik’in cesedi, söz konusu boş evin bahçesinde bulundu.

ADLİYE ÖNÜNDE BAYILDI

Gözaltına alındıktan sonra bu sabah adliyeye çıkarılan şüphelilerden H.T. adliye önünde polis aracından indikten sonra yere yığıldı. Fenalık geçiren kadına ilk müdahaleyi polis yaptı.

Yerde bulunan karlardan alıp kadının yüzüne süren polis daha sonra ayılan kadını araçla adliyenin kapısına kadar getirdi. 10 metre kadar kollarından tutularak içeriye alınan kadın, yürüyemeyince polisin kucağında mahkeme salonunun önüne götürüldü.

PLANLI DEĞİLMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cinayetin planlı olarak işlenmediğini söylerken, şüphelilerin ifadesi üzerine gömülü bulunduğu yerden çıkarılan ceset ise otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Şüphelilerin adliyedeki sorgulamaları sürüyor.

Mehmet ERÇAKIR/DHA