Gündem Eski kocanın intikamı

Eski kocanın intikamı

Paylaş
Eski kocanın intikamı

Osman Çürümez evi terk edip “Çocuklar senden değil” diyen karısı Nimet'i boşadı. Karısına açtığı tehdit davasını da kazandı; ama...

İzmir’de hurdacılık yapan Osman Çürümez 21 yıl önce köylüsü Nimet Şahin ile evlendi. Çiftin 15 yıl önce oğulları, 12 yıl önce kızları doğdu. Osman Çürümez bir yıl önce İstanbul’a çalışmaya gitti. Bir süre sonra eşi Nimet’in evdeki eşyaları satıp çocukları yanına alarak Ankara’daki ailesinin yanına yerleştiğini öğrendi.

Haberin Devamı

DNA TESTİ SONUCUYLA YIKILDI

Telefon açtığı eşi Nimet’in “Çocuklar senden değil” demesiyle yıkıldı. Hemen boşanma davası açtı. Nimet Şahin’i kusurlu bulan mahkeme çifti boşadı. Osman Çürümez çocukların kimden olduğunun tespiti için de dava açtı. DNA testi sonunda çocukların Osman Çürümez’den olmadığı ortaya çıktı. Mahkeme çocukları Osman Çürümez’in nüfusundan düşürdü. Osman Çürümez kendisine ‘Gavat’ diyen eşine açtığı hakaret davasını da kazandı.

Nimet Şahin hakaretten 1800 lira para cezasına çarptırıldı. Osman Çürümez eşinin kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla da şikayetçi oldu. Mahkeme Nimet Şahin’i ‘tehdit’ten 9 ay hapse mahkum etti.

ENİŞTEYİ SUÇLADI

Yargıtay cezayı onayladı. Osman Çürümez hapis cezası alınca ortadan kaybolan eski eşi Nimet’i dedektif gibi izleyip Denizli’de buldu ve polise haber verdi. Yakalanan Nimet Şahin para cezasını da ödemediği için toplam 1 yıl hapis yatmak üzere cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

Osman Çürümez çocukların Nimet Şahin’in ablasının kocası A.Y.’den olduğunu öne sürüyor. Bu nedenle A.Y.’ye de 200 bin liralık maddi-manevi tazminat davası açtı. A.Y.’ye DNA testi yapılacak.

Bahri KARATAŞ/DHA