Türkiye (Son Dakika) Eski kocanın kıskançlık cinneti : 1 ölü, 1 yaralı

Eski kocanın kıskançlık cinneti : 1 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Eski kocanın kıskançlık cinneti : 1 ölü, 1 yaralı

Antalya'da boşandığı 40 yaşındaki Meryam Ahıshalı'yı bir erkekle görünce kıskançlık krizine giren 60 yaşındaki Turgut Tan, dehşet saçtı. Tan, eski eşini boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı, yanındaki 68 yaşındaki Avni Kamacı'yı ise öldürdü

Olay, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Bir süre önce boşandığı Meryam Ahıshalı’yı Ulus Mahallesi Yahya Kemal Caddesi üzerinde Avni Kamacı ile gören Turgut Tan, ikiliyle tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tan, üzerinde taşıdığı bıçağı çekip, Avni Kamacı’ya peşpeşe sapladı. Kamacı kanlar içinde yerde kalırken, paniğe kapılan Meryam Ahıshalı kaçarak uzaklaşmak istedi. Eski eşini Ulus Mahallesi 2115 Sokak’ta yakalayan Turgut Tan, onu da boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı, ardından da kaçtı.

Meryam Ahıshalı, durumun bildirilmesi üzerine gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülürken, Avni Kamacı da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Ancak ağır yaralı Kamacı, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Meryam Ahıshalı’nın sağlık durumunun da ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tutulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Polis, kaçan Turgut Tan’ı ise Yükseliş Mahallesi’nde suç aleti bıçakla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.

DHA