Magazin Eski manken Sema İşbilen boşanmak için 900 bin TL istedi

Eski manken Sema İşbilen boşanmak için 900 bin TL istedi

Paylaş
Eski manken Sema İşbilen boşanmak için 900 bin TL istedi

Eski manken Sema İşbilen, 5 yıllık iş adamı eşi Mustafa Nesip Ocak’a şiddetli geçimsizlikten 900 bin lira tazminat istemli boşanma davası açtı

Sema İşbilen'in boşanma dilekçesindeki iddialara göre, çift arasındaki sorunlar balayında baş göstermeye başladı. Mustafa Nesip Ocak, bu evliliğinin kamuoyunda duyulmasına neden olarak eşinin ünlü olmasını sorumlu tuttu ve bu nedenle eski eşine ödediği 30 bin liralık nafakayı yeni eşi Sema İşbilen'in ödemesini istedi. Sema İşbilen'in reddettiği bu talep, çiftin arasını bozdu.


'PARAN VARSA ÇOCUK YAP, BENİM ÇOCUĞUM VAR ZATEN'


Sabah gazetesinden Ali Oktay'ın haberine göre, Mustafa Nesip Ocak, iddiaya göre evlenmeden önce Sema İşbilen'in çocuk isteğini kabul ettiği halde evlendikten sonra, 'Paran varsa yap çocuk. Benim zaten çocuğum var' diyerek reddetti.


3 BİN 500 LİRA TEDBİR NAFAKASI, 900 BİN LİRA TAZMİNAT


Mustafa Nesip Ocak, son olarak evin kirasını ödemeyeceğini belirtince Sema İşbilen ailesinin yanına taşındı ve 3 bin 500 lira tedbir nafakası ile 900 bin lira tazminat istemli boşanma davası açtı. Karşı dava açan Mustafa Nesip Ocak "Dengesiz bir koca portresi çizmeye çalışıyor" dediği eşinin iddialarını reddetti.

Haberin Devamı