Gündem Eski sevgili dehşeti

Eski sevgili dehşeti

Paylaş
Eski sevgili dehşeti

Adana'da barda çalışan Gülbahar Sağlam ile ablası Şahide Aykutlu, aynı odada uyuyordu. Gülbahar Sağlam'ın eski sevgilisi Ayhan Toprak sabaha karşı eve girip iki kardeşi başlarından vurup kaçtı

TERK EDİLMİŞTİ

Haberin Devamı

Adana’da Gülbahar Sağlam (20), birlikte yaşadığı sevgilisi Ayhan Toprak’ı (32) terk ettikten sonra aynı barda birlikte çalıştığı ablası Şahide Aykutlu (27) ile oturmaya başladı.

Aynı evde, Gülbahar Sağlam’ın 3 yaşındaki kızı C., ile Şahide Aykutlu’nun 4 yaşındaki oğlu Z. ile kardeşleri S.S. (14), D.S. (11) ve A.S. (7) de yaşıyordu.

KANLAR İÇİNDE BULDULAR

Ayhan Toprak tabancayla dün sabaha karşı evine girdiği ve aynı odada uyuyan Gülbahar Sağlam ile ablasını başlarından vurarak kaçtı. Silah sesine uyanan çocuklar, anne ve ablalarını kanlar içinde buldu.

14 yaşındaki S.S.’nin çağırdığı ‘112 Acil Servis’ ekibi ve polis, sol gözünden vurulan Şahide Aykutlu’nun öldüğünü belirledi.

YOĞUN BAKIMDA

Kulağının arkasından giren mermiyle ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan Gülbahar Sağlam’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Komşuların sakinleştirdiği ve ifadeleri alınan çocuklara devlet sahip çıktı.

Haberin Devamı

S.S., şöyle dedi: “Eniştem (Ayhan Toprak), ablam ile ayrılmasından büyük ablam Şahide’yi sorumlu tutuyordu.”

HAYATLARI DRAM

“Eve gelip sık sık tehdit ediyordu. Böyle bir şey yapacağını tahmin etmemiştik.” Ayhan Toprak’a kapıyı kimin açtığı belirlenemedi.

Uykuda saldırıya uğrayan iki kardeşin çocukken babalarının öldüğü, anneleri Suna’nın uyuşturucu suçundan hapiste olduğu belirtildi. Polis, uyuşturucu başta olmak üzere çeşitli suçlardan sabıkalı Ayhan Toprak’ın peşinde.

DHA