Türkiye (Son Dakika) Eski sevgili itiraf etti: Cansel'i ben öldürdüm!

Eski sevgili itiraf etti: Cansel'i ben öldürdüm!

Paylaş
Eski sevgili itiraf etti: Cansel'i ben öldürdüm!

Manisa Demirci'de kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık arazide cesedi bulunan Cansel B.'nin (17) mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan eski erkek arkadaşı Fikret Y. (19) cinayeti kıskançlık nedeniyle kendisinin işlediğini itiraf etti

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesindeki tedavisinden sonra Demirci İlçe Jandarma Komutanlığına gönderilen Cansel B.’nin eski erkek arkadaşı Fikret Y., genç kızı bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Haberin Devamı

Fikret Y. verdiği ifadede doğrultusunda, cinayet sırasında kullandığı ve sakladığı bıçak evinde bulundu.

Fikret Y.’nin, Cansel ile buluştuğunda genç kızın cep telefonunu kurcaladığı, erkek isimlerini görünce kıskançlık krizine girip, başka erkeklerle görüştüğünü öne sürüp, cinayeti işlediği öne öğrenildi.

SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ TANISI

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilen Fikret Y.’ye burada ’suçluluk psikolojisiyle kendini mutsuz ve değersiz hissettiği’ tanısının konulduğu da öğrenildi.

Fikret Y., tatbikat için olay yerine götürülürken üstüne çelik yelek giydirildiği görüldü. Jandarma, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, genç kızın cesedinin bulunduğu bölgeye şerit çekildi.

Haberin Devamı

'BİN ANLIKTI, ÇOK KISKANDIM...'

Fikret Y.’nin, Cumhuriyet Savcısı Sinan Emirler’e cinayeti, "Çok kıskandım. Dayanamadım. Bir anlıktı. İlk olarak sırtından, sonra vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladım. Bağırınca boğasını kestim" dediği öğrenildi.

Eline verilen maket bıçakla olayı anlatan Fikret Y., olay yerindeki anlatımları sonrası tekrar jandarma aracına bindirilerek İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Demirci ilçesinde 3 gündür kayıp olan Cansel B’nin cansız bedeni, 17 Haziran’da ormanlık alanda bulunmuş, ceset üzerinde yapılan incelemede genç kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maktulün babası M.B. ve ağabeyi A.B. tutuklanmıştı.

MEZARI BAŞINDA İNTİHAR AKALKIŞMIŞTI

F.Y., Cansel B.’nin mezarı başında tarım ilacı içerek intiharirişiminde bulunmuş, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesinden Manisa RuhSağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmiş, tedavisinin ardından ifadesialınmak üzere dün Demirci İlçe Jandarma Komutanlığına götürülmüştü.

AA