Gündem Eski sevgilisi ile erkek arkadaşını vurdu

Eski sevgilisi ile erkek arkadaşını vurdu

Paylaş
Eski sevgilisi ile erkek arkadaşını vurdu

Uzman çavuş, konuşma bahanesiyle gittiği evinde, eski kız arkadaşını ve onun erkek arkadaşını vurup sırra kadem bastı

Beylikdüzü'nde, uzman çavuş Sedat Kardaş, konuşmak için evine gittiği eski sevgilisi Ayşegül Bilginer (29) ile onun erkek arkadaşı Seyfullah Gül'ü (39) tabancayla bacaklarından vurduktan sonra kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen Sedat Kardaş, iddialara göre, kendisinden ayrılan Ayşegül Bilginer ile konuşmak için, saat 01.00 sıralarında, eski sevgilisinin Barış Mahallesi'ndeki evine gitti.

Ayşegül Bilginer dışarı çıkarak Sedat Kardaş ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Ayşegül Bilginer'in o sırada evde bulunan yeni sevgilisi Seyfullah Gül de dışarı çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahını çeken uzman çavuş Kardaş, Bilginer'i sağ ayak parmaklarından, Gül'ü ise sağ bacağından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

UZMAN ÇAVUŞ EVLİYMIŞ

Silah seslerini duyup dışarı çıkan Ayşegül Bilginer'in annesi kanlar içerisinde kalan kızı ve sevgilisi için ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ve sağ ayak parmaklarının kırıldığı tespit edilen Ayşegül Bilginer Esenyurt'taki Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ bacağından vurulan Seyfullah Gül ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Ayşegül Bilginer'in annesi, kızının Sedat Kardaş'ın evli olduğunu sonradan öğrendiğini ve bu nedenle ilişkisine son verdiğini iddia etti.

Polis, Balıkesir'de görev yaptığı belirlenen Sedat Kardaş'ı yakalamak için çalışmalara başladı.

Ozan URAL İSTANBUL- DHA