Türkiye (Son Dakika) Eski sevgilisini çırılçıplak soyup sokaklarda dolaştırdı

Eski sevgilisini çırılçıplak soyup sokaklarda dolaştırdı

Paylaş
Eski sevgilisini çırılçıplak soyup sokaklarda dolaştırdı

25 yaşındaki genç bir kadın, Harlem sokaklarında eski sevgili şiddetine maruz kaldı

Genç kadın iddialara göre eski erkek arkadaşından şiddet gördü. Ardından yine erkek arkadaşın zoruyla sokakta çırılçıplak yürüdü. Bu sırada da eski erkek arkadaş elinde cep telefonu, video görüntüsü almaya çalışıyordu. Pazartesi günü mahkemede jüri üyeleri görüntüleri izlediklerinde şok geçirdiler.

Bu sırada genç kadın da gözyaşlarına hakim olamadı: 'Boynumdan yakaladı. O kadar çok sıktı ki, nefes alamıyordum. Birçok şey söylüyordu. Benim or*spu olduğumu, beni öldüreceğini, her şeyi yapabileceğimi söylüyordu.'



26 yaşındaki eski erkek arkadaş Jason Melo, iddialara göre ismi saklı tutulan genç kadının telefonunda başka adamdan gelen mesajlar bulmuştu. Bunun sonucunda da genç kadını saatlerce tehdit etmiş, yetmezmiş gibi bir de işkence etmişti. Yine iddialara göre Melo, Buda heykeli şeklindeki ağır bir cismi genç kadının kafasına vuracak şekilde sallamıştı. Bu sırada iki aylık kızları biraz ileride yatıyordu.


BUNUN HESABINI VERECEKSİN!


'Bunun hesabını vereceksin. Soyunacaksın ve sokağa çıkacaksın, bunun hesabını vereceksin.' diyen adam, görüntüleri Instagram ve LiveLeak'te paylaşıldı. Görüntüler Instagram ve LiveLeak'te paylaşıldı. Genç kadın banyo havlusuna sarılmış bir şekilde sokakta yürürken, Melo'nun da arkasından gittiği ve İspanyolca konuşarak kadını aşağıladığı, azarladığı görülüyordu.



İki dakikalık görüntüde, Melo havluyu çekiyor ve kadını park etmiş iki araba arasında durmaya zorluyordu. Ve ona hakaretler ederek şöyle diyordu:

'Havluyu çıkar. Dediğimi yap k*altak. Ne olduğunu, ne kadar tatlı ve mükemmel olduğunu göster. Hadi gidelim. Kameraya 'merhaba' de ve bunu neden yaptığını söyle. Havluyu çıkar ve sana ne kadar tatlı olduğunu söyledikten sonra hissettiğim utancın bedelini öde. Seninle bir aile kurmak istedim ama bu arada sen yedi farklı adamla konuşuyordun.'


EVDEN DIŞARI ÇIKAMIYOR


Bu arada kadın da araya girerek bu adamların hiçbiriyle beraber olmadığını söylüyor. Melo kadını küçük düşürmeye devam ederken, kadın üstünü kapatacak bir şeyler buluyor. Eski sevgili mahkemeye çıkarıldığında kendini savundu: 'Ona vurmadım, başka bir şey de yapmadım. Dedektifler benimle burada ve bazıları beni tebrik ettiler. Çünkü ne kadar mutlu olduğunu gördüler ve ben saçını bile çekmedim. Diğer mahkumların bazıları da benim tarafımda oldular. Bazıları benim yerimde olsalar daha korkunç şeyler yapabileceklerini söylediler.'

Genç kadın olay olduğundan beri evinden çıkmaya cesaret edemediğini, yeni doğan kızıyla ilgilendiğini ama çok korktuğunu belirtti. Bu sırada Melo da 7 yıllık hapis cezasıyla karşı karşıya.

Haberin Devamı