Gündem Eski sevgilisini sokakta öldürdü

Eski sevgilisini sokakta öldürdü

Paylaş
Eski sevgilisini sokakta öldürdü

Denizli'de kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Fatma Özalp'i yaraladığı için cezaevinde yatan Niyazi Karaca, bu kez cadde ortasında pompalı tüfekle öldürdü

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Topraklık Mahallesi Turan Güneş Caddesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi önünde meydana geldi.

Lokantada bulaşıkçı olarak çalışan 3 çocuk annesi Fatma Özalp, işyerinin kapanış saatinin yaklaşması nedeniyle toplanan çöpleri dışarı çıkardı.

TÜFEĞİ ÇUVALDAN ÇIKARTTI

Bu sırada orada bekleyen eski sevgili Niyazi Karaca, çuvalın içine sakladığı pompalı tüfeği çıkartarak Fatma Özalp'e iki el ateş açtı.

Başından ve göğsünden yaralanan Özalp, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çağrılan 112 Acil Servis görevlileri Fatma Özalp'in öldüğünü belirlerken, kaçan Niyazi Karaca çevrede olayı görenlerin ihbarı üzerine kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alınan 4 çocuk babası Niyazi Karaca, Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

DAHA ÖNCE DEFALARCA KAVGA ETMİŞLER

Niyazi Karaca'nın eski sevgilisi Fatma Özalp'i öldürmesiyle sonuçlanan olay iddiaya göre şeyli gelişti: Denizli'nin Karşıyaka Mahallesi’nde oturan Niyazi Karaca 4.5 yıl önce, kendisi gibi eşiyle ayrı olan kiracısı Fatma Özalp ile aşk yaşamaya başladı.

Karaca ve Özalp eşlerinden boşanarak nikahsız birlikte oturmaya başladı. Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne yerleşen çift, burada aralarında geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga etti ve bir defasında Fatma Özalp, Niyazi Karaca'yı av tüfeğiyle kolundan yaraladı, ancak şikayetçi olunmayınca olay kapatıldı.

İki yıl önce Karaca'dan ayrılıp, Denizli’nin Sarayköy İlçesi’ne yerleşen Fatma Özalp’in, izini bulan sevgilisi Niyazi Karaca ona tüfekle ateş ederek ayaklarından yaraladı.

Bu suçtan 1 yıl cezaevinde kalan Niyazi Karaca geçen yıl tahliye oldu ve Fatma Özalp'i aramaya başladı. Denizli'de 3 ay önce Bayramyeri Meydanı'nda karşılaşan Karaca ve Özalp yine kavga etti, birbirlerine hakaret ettikleri ididasıyla karşılıklı şikayetçi oldu.

Bu nedenle açılan davanın duruşmasına gitmedikleri için Niyazi Karaca ve Fazta Özalp'ın haklarında arama kararı olduğu ortaya çıktı.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ (DHA)

2