Gündem Eski sevgiliye ormanda tecavüz

Eski sevgiliye ormanda tecavüz

Paylaş
Eski sevgiliye ormanda tecavüz

İzmir'in Buca İlçesi'nde, bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı M.K.'ye ormanlık alanda tecavüz etmekle suçlanan E.G. tutuklandı

Geçen pazartesi günü öğle saatlerinde, 19 yaşındaki E.G., bir süre önce ayrıldığı, kendisiyle aynı yaştaki kız arkadaşı M.K.’nin işyerine gitti.


Bir süre burada bekledikten sonra kız arkadaşını önemli bir şey konuşacağını söyleyerek kandıran E.G., onu otomobiline bindirip yola çıktı.

ARKA KOLTUKTA TECAVÜZ

E.G., genç kızın tüm ısrarına rağmen otomobili durdurmayarak ormanlık alana götürdü. Ormanlık alana geldiklerinde ise iddiaya göre otomobilin arka koltuğuna geçirdiği M.K.’ye direnmesine rağmen tecavüz etti.

Olay sonrasında yaşadığı şoktan kurtulan M.K.’nin şikayeti üzerine polis ekipleri harakete geçti. İzmir Emniyeti Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla yakalanan E.G., gözaltına alındı.

İfadesinde, eski kız arkadaşına tecavüz etmediğini, kendi isteğiyle birlikte olduğunu ileri süren E.G., işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Taylan YILDIRIM/DHA