Magazin Eski sevgiliye 'plaka' davası

Eski sevgiliye 'plaka' davası

Paylaş
Eski sevgiliye 'plaka' davası

Eski sevgilisi Selen Seyven Katırcıoğlu'na özel plaka için borç veren Kerem Kupacı, parayı geri alamayınca mahkemeye başvurdu

Ayrıldığı sevgilisi Selen Seyven Katırcıoğlu’na otomobiline özel plaka taktırması için borç veren ancak parasını geri alamayan oyuncu Kerem Kupacı “İyi niyetim suistimal edildi” diyerek mahkemeye başvurdu

Haberin Devamı

“Genco” dizisinde oynadığı Pınar karekteriyle ünlenen Selen Seyven Katırcıoğlu 6 ay önce ayrıldığı oyuncu sevgilisi Kerem Kupacı ile mahkemelik oldu. İlişkileri 1 yıl süren çifti adliye koridorlarında biraraya getiren olay Selen Seyven Katırcıoğlu’nun kendisine otomobil satın almasıyla başladı. Bu dönemde geri ödemek koşuluyla Kupacı’dan birbiri ardına borç alan Seyven son olarak da isminin başharflerinden (SSK) oluşan özel plaka satın almak için yine oyuncu sevgilisinin kapısını çaldı. Kısa bir süre sonra ödeyeceğini söyleyerek 1100 TL’yi hesabına havale ettirdi ancak bu parayı geri ödemedi.

Verdiği borçları bir türlü geri alamayan Kerem Kupacı “iyi niyetim suistimal edildi” diyerek avukatı Leman Özkan aracılığıyla ayrıldığı sevgilisi Selen Seyven Katırcıoğlu’na alacak davası açtı. Ünlü avukat Leman Özkan mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde şu iddialara yer verdi:

Haberin Devamı

- Davalı Selen Sevyen Katırcıoğlu müvekkilim Kerem Kupacı’nın maddi imkanlarından faydalanarak iyi niyetini ve imkanlarını suistimal etti. Sıkıntıda olduğunu söyleyerek 34 SSK .. plakalı aracısını satın alırken müvekkilim Kerem Kupacı’dan borç istedi. Müvekkilde aralarında ilişkiye dayanarak ve davalının geri ödeyeceğini beyan etmesi üzerine hesaba davalı adına 1.100 TL ödeme yaptı. Bu meblağ ile davalı isminin başharflerinden oluşan(34 SSK ..) özel plaka talebini karşıladı. Ancak borcunu geri ödemedi.

VATAN