Dr. Haydar Dümen Eski tadına kavusturun...
HABERİ PAYLAŞ

Eski tadına kavusturun...

Haberin Devamı

Cinsel yaşam bir süre sonra monotonlaşıyor, yani eşler birbirine doyuyor. Ama evlilik bu, uzun yıllar sürecek. Bu yüzden arada bir fantezilerle ilişkiyi renklendirmek gerekiyor. Romantik bir yemek, güzel müzikler, neşeli konuşmalar ve baş başa çıkılan tatiller cinselliğin eski tadına kavuşmasına yardım eder.

BÖYLE SORU YOK!

Bıldırcınım havalanmıyor


22 yaşındayım,benim bıldırcınım hiç havalanmıyor.Ne yapacağım? Herkes hayatını yaşıyor,ben bakıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, zaten herkes hayatını yaşıyor. Kimi karnı doysun diye köle gibi çalışıyor, kimi mirasa kondu, terlemeden bey, paşa yaşıyor. Birileri hayatı ciddiye aldı, okudu ya da bir işte meslek sahibi oldu. Sen bu üçgenin neresine takılıp kaldın? Bıldırcının dilini ben sana tercüme edeyim: Mastürbasyondan bıktı, greve girdi. Derdini anlatmaya çalıştı. Sen dürüst bir aileden geliyorsun, bıldırcının asıl yemini kolay bulamıyorsun. Çünkü lafazan değilsin. Bakma ötekilerin lagalugasına, önünde zamanın çok. Olayında ise bir sorun yok. Zamanı gelince o üzerine düşeni yapacak. Sen de yavaş yavaş dilberlerle arkadaşlığa başla, iki kuş vur, bir taşla.

KARIM PENİSİMDEN KORKUYOR

24 yaşındayım, karım da 22 yaşında. Evleneli 2 ay oldu. Biz ilişkiye giremedik. Çünkü eşim penisimdem korkuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hava karardı, korku dağları sardı. Sevgili eşinin yüreğine de bir panik, bir karabasan oturdu. Senin dediğine göre, ilişki şahının asasından korkuyor. Bu korkunun devamı daha ayrıntılı. Örneğin; ya acırsa? Bundan dolayı korkudan pozisyona bile giremiyor, seni de yaklaştırmıyor. Bir de kan sorunu var. Ya kanama dinmezse? Ya yatak ufak bir gölete dönerse? Ya karşı duvara ve tavana kan sıçrarsa? Bu söylenti tanımlamalar belgeseldir. Bitmedi, sırada acı bekliyor. Duyduklarına göre, acıdan çarşafları yırtanlar varmış. Kiminin üzerine sanki tavan yıkılmış. Kimine göre de “O günkü acıdan ölmezsen daha hiçbir acıdan ölmezsin.” Oysa bunların tümü yanlıştır. Bu sorunun günümüzde tek seansla tedavisi vardır, bu sana müjdeli haberdir.

ACABA ZARDA BİR SORUN MU VAR?

Yeni evliyim. Eşimle birkaç kere ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Acaba kızlık zarında problem mi var? Ne yapmalıyız?

CEVAP

Ne gibi bir problem değerli okurum? Çıkar ağzından şu baklayı. Ben sorayım, “Hayır” demek istersen, “Iııh” de. “Evet” demek için “Hee” de. Soruyorum: Kanamadığına göre zarın açıklığı organa uyumluydu, yırtılmadı. Ne dedin? “Aklıma uymadı.” Zar kalındı, sertti, yırtılmadı. Yanıtın “Iııh.” Eşin ya bisikletten düştü ya ağır yük kaldırdı, belki de kuvvetli hapşırdı, zar dayanamadı, yırtıldı. Yanıtın: “Hee” ve “Iııh”. Eşin daha önce kendi kendini tatmin ederken zar yırtıldı. Yanıtın “Hıımmm.” Başından bir olay geçti, zar pes etti. Ne dedin? “Tek aklımda kalan bu” diye cevap verdin. Değerli okurum, bu kafayla gidersen yoluna, mutlaka zarar gelecek mutluluğuna. İftira atma kadına, zar esnekti, kesinlikle inan bana.

Orgazm olamıyorum

20 yaşında kızım. Mastürbasyon yapınca “Tamam, orgazm oldum” diyorum. Neden böyle oluyor? Bir de çocuğumun olmamasından çok korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğun olacak. Orgazma alışacaksın. Hiçbiri evliliğine engel değil. Ayrıca hem sorununuz yok hem bu konulara kafaya takarsınız sistemin doğallığını bozarsınız. Onu yolundan şaşırtırsınız. Siz karışmazsanız her şey yolunda gider.

Nasıl dizginleyeyim?

1 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşımı çok seviyor ve arzuluyorum. Ama bu durumdan ikimiz de rahatsızlık duyuyorum. Sizce ne yapıp, kendimi dizginlemeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, aşkın coşkusunu yaşamak başlı başına güzel bir şeydir. Arada bir böyle oluversin. Sekse de sıra gelecek. Ama olay hem vicdan hem sosyal açıdan ruhunuzu kanatmasın. Çevreyi incitmesin. İşin bütün sırrı burada. Hadi benim güzel çocuklarım el ele, biraz parka dolaşmaya gidin.

Cinsel organım kısa

Yaşım 22, penisim ciddi kısa ve ince. Görünüş olarak benim gelişimim iyi. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yardımcı olurum. Ama ilk önce sen bana yardımcı ol. Ölçü, ölçü, ölçü...

Yırtıldı mı?

Geçen gün kız arkadaşımla sevişiyorduk. Tam birleşme olmadı ama penisim vajinasına girdi. Kan geldi. Ben zorlanmadım. Kız da acı hissetmedi. Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, gitti gider ama kesin değil. Şaşırdınız. Kızlık zarının ileride, derinde bir yerde olduğunu sanıyorsunuz. Oysa zar, vajinanın tam girişinde. Odanın kapısı gibi orada. Bu nedenle bir miktar giriş bile zarı bozuyor. Benden haber vermesi.

Eğrilik sorun yaratır mı?

Cinsel organım eğri. Bu cinsel birlikteliği engeller mi? Hiç ilişkiye girmedim. Doktora gittim ama muayene etmeden ameliyat olmamı söyledi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri penisler ameliyat edilir. Ama fizyolojik yani doğal eğriliklere dokunulmaz. Doktor arkadaş muayene etmiş olabilirdi ama hemen ameliyat demesi de aile ve senin ortak kararınla olur. Bu yüzden penisin ereksiyon halini de görmesi gerekirdi. Hepimiz insanız, ağzımızdan çıkan lafları iyi tartmalıyız. Özellikle de biz doktorlar.

Nişanlımla bir şeyler yaşadık ama...

25 yaşındayım. Nişanlımla kıyafetlerimiz üzerimizdeyken bir şeyler yaşadık. Sevgilim sert hareket etti. Çünkü benden kahverengi kan geldi. 2 saat sonra da adet gördüm. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, ne zarar gördü ne yırtıldı. Her şey saat gibi tıkır tıkır işliyor. Kızlık zarın da sağlam yerinde duruyor.

Kocam başka kadınlara gider mi?

30 yaşında, 8 yıldır evli bir kadınım. Eşimle cinsel hayatımız iyi. Ama son zamanlarda eşim çok hareketli, başka kadınlara gitmesinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım yatak odanızı biraz renklendirmenin zamanı gelmiş. Dışarıda da iyi arkadaş olursanız daha güzel olur. 5 yıl daha geçtikten sonra biz de bu köşede ve hayattaysak yeniden konuşuruz.

Sevgilimi tatmin eder miyim?

21 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz ama ben penisimin boyundan utanıyorum. Acaba onu tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, neden olmasın? Olayı santimlere vurmayın. Kendi güzel beyinlerinize yormayın. İnsan olmanın birçok özelliklerini de unutmayın.

Doyuma ulaşamıyorum

46 yaşındayım, 5 yıldır sertleşme sorunu yaşıyorum. 20 yıldır insülin kullanıyorum. Bir de erken boşalma olduğu için doyuma ulaşamıyorum. Çok huzursuzum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyük bir laboratuvarda renkli penil doopleri yaptır. Damarlardaki kaçak var mı ona bakalım. Çünkü şeker hastalığı böyle sorunlara neden oluyor. Sonucu bana bildir, çare bulalım.

Çok korkuyoruz

23 yaşındayım. Nişanlımla ön sevişme yaptık ama korunmadık. Ben nişanlımın cinsel organının üzerine boşaldım. İkimiz de korkuyoruz. Acaba hamile kaldı mı?

CEVAP

Değerli okurum, beklemeye devam edin Şu anda bunun ne olduğunu anlayamaz. Eğer nişanlın adetini görmezse, 15 gün sonra gebelik testi ile durum anlaşılır. Ama bana sorarsan sevgilin gebe kalmadı. Tabii bunu da duyunca kendinizi bırakmayın, dikkatli olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder