Dr. Haydar Dümen Eski tadına kavuşur
HABERİ PAYLAŞ

Eski tadına kavuşur

Haberin Devamı

Cinsel yaşam bir süre sonra monotonlaşıyor. Ama evlilik bu uzun yıllar sürecek. Arada fantezilerle ilişkiyi renklendirmek gerekiyor. Romantik yemek, güzel bir müzik, baş başa çıkılan tatiller cinselliğin eski tadına kavuşmasına yardım eder

BÖYLE SORU YOK

Sevgilim sarımsağı çok seviyor

Kız arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz. Sevgilim sarımsağı çok seviyor. Sürekli yediği için ilişkiye girdiğimizde sarımsak kokuyor. Artık içim bayıldı, bana bir çare bulun.

CEVAP: Halkımız sarımsaktan bile bir aşk mesajı çıkarıp ‘Sarımsak sarım sarım sarılsak, bir çarşafa dolansak...’ diye nağmeler üretmiş. Hor görme sarımsağı, bin derde devadır. Daha 999’u keşfedilmemiştir!!! Ancak altın kaplama, içinde de inci olsa olmaz ki sarımsak kokusuyla da yatılmaz ki!

Adam dur durak bilmiyor

30 yaşında kadınım. Sevgilim benden yaşça büyük. Günde en az 5 kere ilişkiye giriyoruz. Ben çok zayıfladım, bir deri bir kemik kaldım. Adam dur durak bilmiyor. Ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili okurum, ne desem boş! Ne adam senden ne de sen ondan vazgeçersin. Kilitlenmiş bir olay derler buna. Adama göre sen tazesin. O da sonbahara doğru yol alıyor, berekette ne varsa topluyor. Mailinden anladığım mesaj: Adam sırt üstü yatıyor, seni yoruyor! Bak kızım, bu böyle olmaz şöyle olur. Yatağa sen uzanırsın. Gözlerini de kapatırsın, hayale dalarsın. Adamın iki büklüm madımak toplar gibi eğilip kalkınca bel cimnastiği de yapar, bel fıtığından kurtulurdu. Neden zayıfladığını anlamadım. Yoksa adamın eve gelirken tatlıcıya, pastacıya hiç uğramıyor ya da önüne ne koyarsan yağmalıyor seni hiç oturtmuyor mu?

2 saat ilişkiye girebiliyorum

18 yaşındayım. Çok kızla birlikte oldum. Ben geç boşalıyorum. Hiç durmadan 2 saat ilişkiye girebiliyorum. Geç boşaldığım için kızlar isyan ediyor. Size ne yapmalıyım?

CEVAP: Çok kız...? Nerede bu yoğurdun bolluğu? Sen pazarlamacı mısın yoksa rüya ile hayali karıştırıp sabah kahvaltısına mönü mü hazırlıyorsun? Belki de yemeden yemiş gibi oluyorsundur. Anadolu’da bu laf vardır. Yemek üstüne gelen misafire, ev sahibi “Sofraya buyur” diye ısrar eder. Misafir “Sağolun yemiş kadar oldum” der. Sende de öyle bir durum mu var? Üstelik 2 saat ilişki. Bunun da başlaması, bitmesi ve çay içmesi 2 saat, etti sana 4 saat. Bir de toplu taşımaya binersen o da senin kafa gibi arıza yaparsa, yanmasın Kerem’in arpa tarlası, düşmesin bize tasası. Olayı kısa keselim, poyrazdan değil, biraz da lodostan eselim.

*****

Eşimi mutlu edemiyorum

35 yaşında, 13 yıllık evli ve iki çocuk annesiyim. İlişkiden keyif almıyorum. Zevk alamadığım için eşimi de mutlu edemiyorum. Bir de akıntı sorunum var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Sevgili okurum, hem psikolojik hem fizyolojik bazı tedaviler gerekecek gibi. Burada bünye sorunu var. Eşinle birlikte bu tedaviye gidin. İbre senden yana dönene kadar bu tedaviye devam etmelisin.

Kocam erken boşalıyor

Yatakta öylece kalıyorum 32 yaşında, 10 aylık evli bir kadınım. Eşim erken boşalıyor. Ben yatakta öyle kalıyorum. İlişki 6 ya da 8 dakika sürüyor. Çok mu uzun zaman istiyorum. Cinsellikten soğumaya başladım. Eşim ikinciye sıcak bakmıyor. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, 6-8 dakika fena süre değil. Daha uzun olsa kuşkusuz iyi olurdu. Bu ölçüler normal sınırlar. Ama senin orgazma erişmen için zamana ihtiyacın var. O tempoya ayak uyduramıyorsun. Eşinin süresini uzatabiliriz. Ama seni hızlandıramayız. Bu nedenle özellikle senin için bir tedavi kolay değil.

Gebe olabilir miyim?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. O dışarı boşaldı ama biraz bana geldi. Hemen ıslak mendille sildik. Sizce bir şey olmuş mudur?

CEVAP: Sevgili okurum olmamıştır, olmayabilir. Şimdilik rahat et. Bundan sonra da dikkatli olun.

İlişkiye girecekken titreme başlıyor

12 yıllık evliyim ama gözüm ilk günden bu yana dışarıda. İlişkiye girmek istiyorum ama tam girecekken titreme başlıyor. Oradan kaçamadığım için ilişkiye giriyoruz. Sonra da çok pişman oluyorum. Doktora gitmek istiyor ama utanıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, bu konuda biraz takviyeli ilaçlar var, alıver. Gerekirse heyecan azaltıcı aparatları da kullanabilirsin. Önce alış. Ondan sonra bu konuya çalış.

Havalar yüzünden 1’i bile bulamıyorum

Günde 3 defa mastürbasyon yapıyordum. Havaların soğumasıyla birlikte haftada bire düşürdüm. Şimdi biri de arar oldum. Ne kadar uğraşırsam uğraşayım artık olmuyor. Ne olur bana tedavi yöntemi önerin.

CEVAP: Değerli okurum, tedavinin kuralını senin organ koymuş “Yeter. Ben bu kadar yalancı mamayla yarışlara giremem. Ne halin varsa gör” diye sana mesaj vermiş. Çok iyi yapmış, doğru yapmış. Aferin ona. Gizli mesajı sen almadın, ben söyleyeyim. 3 hafta istiharat. 3 haftadan sonra haftada 3 kere mastürbasyon. İşte sana düzen. Gerisine karışma. Banyolar içinde kendini üşütme.

Acaba kocam beni aldatır mı?

25 yaşında, 2 yıldır evli kadınım. Eşimle cinsel hayatımız iyi. Ama son zamanlarda kocamın gözü sürekli dışarıda. Başka kadınlara ilgi gösteriyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP: Sevgili okurum, eşinin başka kadınlara gidip gitmemesi de ayrı sorun. İçinde varsa sen ne yaparsan yap onun gözü dışarı kayar. İçinde yoksa sorun çıkmaz. Yatak odanızı fantezilerle renklendirirseniz iyi olur. Kocanla baş başa zaman geçirin, güzel müzikler dinleyin, romantik yemekler yiyin. Olmazsa konuşalım. Göreceksin her şey eski tadına kavuşacak.

İsteğim çok arttı

28 yaşındayım. 15 gün önce sigarayı bıraktım ve cinsel isteğimde artış oldu. Eskiden günde bir kez mastürbasyon yaparken şu anda günde 5 kez yapıyorum. Acaba sigarayla cinsel istek arasında bağlantı var mı?

CEVAP: Değerli okurum, bu kadar kesin ve kısa bir bağlantı yok. Ama sigarayla oyalandığın için boş zamanlarını nasıl kullanacağını bilmiyorsun. Böyle zamanlarda da aklına cinsellik geliyor. O düşünceler de beynini deliyor ki elin aşağı gidiyor. Senin iradenin değil, organın dediği oluyor. Gürbüzüm sakinle. Enerjini beyin aşamalarında kullan. Sağlıklı yollarda dolan.

Sevgilimle ilişkiye girdik ama hâlâ acı çekiyorum

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama acı ya da kanama olmadı. Şimdi her ilişkiye girdiğimizde 2 ya da 3 gün acı çekiyorum. Bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, acele ediyorsunuz. Adam acemi, geçiş süresi kısa. Yeterli ıslanma yok. Vajina yeterince esnek değil (zamanla esner). Son ihtimal vajinada iltihabi bir durum olabilir. Ama erkeğin yapısal özellikleri de rol oynar.

İlişkide kanama olur mu?

İlk ilişkide kızlık zarının yırtıldığını erkek anlayabilir mi? Mutlaka kanama olur mu? Olmazsa sebebi nedir?

CEVAP: Değerli okurum, sanırım rekor kırıyoruz. Bu konuda kaçıncı baskı artık bilmiyorum. Kızlık zarı esnekse kanamaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluğunuz anahtarı ne istediğinizi bilmenizin kutusundadır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder