Spor Eskişehir'de tek hedef puan

Eskişehir'de tek hedef puan

Paylaş
Eskişehir'de tek hedef puan

Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu oynayacakları Gaziantepspor maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi

Rızay Çalımbay, Eskişehirspor Tesisleri’nde genel menajer Kerem Atılmaz ile düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor’un, Gaziantepspor, Galatasaray ve Kayserispor ile önemli maçlar yapacağını kaydetti.

ESKİŞEHİRSPOR'DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Ümit Karan, Serdar Özbayraktar ve Volkan Yaman’ın sakatlıkları nedeniyle Gaziantepspor maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu: "Üç futbolcu dışında eksiğimiz yok. Gaziantepspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Takım oturdu.

Yeni transferler büyük oranda takıma uyum sağladı. Eskişehirspor’un gelecek sezon mutlaka hedefi olacak. Bu sezon transferleri de ona göre yaptık. Takımdan genel olarak memnunum. Bazı futbolcular performanslarının üzerine çıkarsa daha iyi yerlerde oluruz.

Lig çok uzun bir maraton. Herkesin herkesi yenebileceği bir ligdeyiz. Kalan tüm maçları final maçı olarak görüyoruz. Rehavete kapılmadan herkes üzerine düşeni yapacak."

Haberin Devamı