Spor Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu maçı istatistikleri

Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu maçı istatistikleri

Paylaş
Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu maçı istatistikleri

Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu, TFF 1. Lig’de yapılacak bugün oynanacak maçta 38. kez karşı karşıya gelecek. Maç saat 19.00'da başlayacak

İki takım arasında geride bugüne kadar oynana 37 maçta Eskişehirspor galibiyet sayısında Mersin İdmanyurdu’na 18-10 üstünlük kurdu. Rakipler arasındaki 9 maç ise berabere sonuçlandı.

Eskişehir temsilcisinin 47 golüne, Mersin İdmanyurdu 35 golle karşılık verdi.


ESKİŞEHİR SPOR KENDİ SAHASINDA ÜSTÜN



İki takımın Eskişehir’de yaptığı 18 maçın 11’ini ev sahibi takım kazanırken, 2 karşılaşmadan Mersin temsilcisi galip ayrıldı, 5 müsabaka da berabere bitti.

Eskişehir’de ev sahibi takım 25, Mersin İdmanyurdu ise 10 gol kaydetti.

Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu arasında bu akşam Eskişehir'de oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak.

'SİVAS YENİLGİSİNİ TELAFİ EDECEĞİZ'



Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan takımının Sivasspor karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyeti ve Mersin İdmanyurdu maçını şöyle değerlendirmişti:

"Oyuncularım böyle sahalardan daha fazla etkileniyor, çünkü teknik kapasitesi yüksek bir takımız. Her maçta galip geleceğiz diye bir şey de yok. Koyduğumuz hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Bir mağlubiyet aldık. Bunun telafisini Mersin İdmanyurdu maçında yapmayı planlıyoruz. Ciddiye alınması gereken bir rakip. Mücadele edip, savaşmadığımız ve yeteneklerimizi sahaya yansıtmadığımızda sıkıntı yaşarız. Mersin İdmanyurdu maçından galibiyet alıp, Sivasspor maçını unutturmak istiyoruz."

Haberin Devamı