Spor Eskişehirspor taraftarına güveniyor

Eskişehirspor taraftarına güveniyor

Paylaş
Eskişehirspor taraftarına güveniyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, taraftarlarının desteği ile Gençlerbirliği'ni yeneceklerine inandıklarını söyledi

Atatürk Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyen kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta Antalyaspor’u 2-1 yenerek büyük bir moral kazandıklarını belirtti.

İlk deplasman galibiyetini Antalyaspor karşısında aldıklarını ifade eden Çalımbay, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçından da 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti.

Gençlerbirliği’ni taraftarlarının desteği ile yeneceklerine inandığını söyleyen Rıza Çalımbay şöyle konuştu: Geçtiğimiz hafta çok iyi bir galibiyet aldık. Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde Antalyaspor galibiyetinin önemi de artacaktır.

Gençlerbirliği karşısında final niteliğinde bir maça çıkacağız. Gençlerbirliği maçını taraftarımız ile birlikte kazanacağız. Taraftar, yönetim ve futbolcu bir bütündür.

Başarıda da başarısızlıkta da bu herkes sorumludur. Ligde çok iyi konuma geldik. Gençlerbirliği takımının geçtiğimiz hafta yenilmesi hiç önemli değil. Bu maç büyük mücadeleye sahne olacak. Bu maçı kazanmak için maçın başından sonuna kadar ne gerekiyorsa yapacağız.”

Teknik direktör Rıza Çalımbay, sakatlığı süren Serdar Özbayraktar’ın dışında eksik bir futbolcularının bulunmadığını belirtti.

Kemal ATLAN/ESKİŞEHİR (DHA)

Haberin Devamı