Spor Eskişehirspor'da forvet sıkıntısı

Eskişehirspor'da forvet sıkıntısı

Paylaş
Eskişehirspor'da forvet sıkıntısı

Türkiye Kupası öncesinde Youla'nın süresiz kadro dışı bırakılması, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz'ın sakatlıkları nedeniyle forvet sıkıntısı yaşanıyor

Eskişehirspor'a forvette oynayan oyunculardan Youla, bir daha Eskişehir’e dönmeyeceğini söyleyerek ülkesi Gine’ye giderken, Ümit Karan, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar’ın ise sakatlıkları sürüyor.

Ümit Karan ile Mehmet Yılmaz’ın durumlarının iyiye gittiği bu iki futbolcunun 10 Ocak 2010 tarihinde Fenerbahçe ile Eskişehir’de oynanacak olan Türkiye Kupası karşılaşmasında forma giyebilecekleri belirtildi. Serdar Özbayraktar’ın ise ligin ikinci yarısının ortalarına doğru takımda yerini alabileceği kaydedildi.

Sakatlar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Antalyaspor maçında forvette Adem Sarı ile Burak Yılmaz’a görev vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe maçında attığı 2 golle takımına 3 puan kazandıran Adem Sarı, Antalyaspor’u yeneceklerine inandığını söyledi. Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası’na büyük önem verdiklerini ancak sakatlıklar nedeniyle forvette sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Eyüp Kelebek/ESKİŞEHİR (DHA)

Haberin Devamı