Magazin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. yeni bölüm fragmanında şok!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. yeni bölüm fragmanında şok!

Paylaş
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 75. yeni bölüm fragmanında şok!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Son bölümün hemen ardından 75. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Hızır Ekrem'in peşine düşüyor. Peki kızının ve ölen diğer insanların intikamını alabilecek mi?

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam 74. son bölümü ile ekrana geldi. Kızının intikamı peşinde koşan Hızır her gün daha çok bileniyor. Masum insanların ölmesi tehlikeyi her geçen gün büyütürken Hızır Ekrem'i öldürebilecek mi merak konusu...




EŞKIYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır, kızının ölümüne sebebiyet veren düşmanından tüm zor koşullara rağmen intikamını almış, kalbini biraz olsun soğutmuştur.

Bunun gerçekleşmesine olanak sağlayan Nevzat, öldürülenin bir gizli tanık olması nedeniyle, devletin gölgesinin artık Çakırbeyliler üzerinde olmayacağını açıkça belirtir. Böylece masaya kabul görülecekleri konusunda söz verilen yeni isimler, olduğundan daha tehlikeli bir konuma gelir.

Bir an önce yok edilmeleri mevzusunda uzlaşılsa da Kimsesiz Yaşar masada yapacağı hamlesiyle dokunulmaz olmayı başaracaktır.

Tam bitti denilen yerden yeniden başlayan felaketler zinciri kimsenin rahat bir nefes almasına izin vermez.
Zeyno'nun intikamının alınmasında büyük katkısı olan Servet, kısa zamanda düşmanlar tarafından fark edilir.

Mübeccel'i de yanına alarak bir an önce ülkeyi terk etmekten başka çaresi kalmaz. Yapacakları yolculuğun varacağı yeri ise kimse tahmin edemeyecektir.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 5 yeni oyuncu

Haberin Devamı