Ekonomi Esnaf bankacılığı

Esnaf bankacılığı

Paylaş
Esnaf bankacılığı

Şimşek; “İş Bankası olarak ticari hayatın her noktasında ürettiğimiz finansal çözümlerin yanı sıra, esnafın dijital çözüm ortağı olarak hareket ediyor ve bilgi teknolojilerinin tüm olanaklarını kullanarak pratik ve hızlı çözümleri hayata geçiriyoruz” dedi.

36 AYA KADAR VADE

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek; esnaf bankacılığı konusunda şunları söyledi: “2018 yılında uygulamaya aldığımız geliştirmelerle nakit ihtiyacı duyan esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerimiz, Anında Ticari Kredi ile hem İşCep hem de İnternet Şubemizin ticari ve bireysel seçenekleri aracılığıyla, 36 aya varan vadelerle 50.000 TL’ye kadar taksitli ticari kredi başvurusunda bulunabiliyor. Kurduğumuz yapıda hızlı ve otomatik olarak gerçekleştirilen değerlendirme neticesinde, müşterimiz için bir limit önerisi yapılıyor. Bu limit müşterimiz tarafından onaylanırsa, kredi tutarı müşterimizin vadesiz ticari mevduat hesabına anında aktarılıyor. Bu sayede müşterilerimiz için ticari kredi kullandırım işleminin şubeye uğramadan, belge evrak teslimi olmaksızın tamamlanabilmesi mümkün hale geldi. Ticari hayatın hafta içi mesai saatlerinden ibaret olmadığını biliyoruz.

TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ

Ayrıca, gerçek kişi tacir müşterilerimizin Ticari İşCep dahil dijital kanallarımızı aktif olarak kullanması amacıyla hazırladığımız menüler sürekli zenginleştiriliyor. Gerçek kişi tacir müşterilerimiz Ticari İşCep ile artık hesap bilgilerini, POS bilgilerini, çek ve senet bilgilerini görüntüleyebiliyor, Anında Ticari Kredi başvurusu ve kullanımı yapabiliyor, ticari kredilerine ilişkin bilgi sorabiliyor, hesap özeti alabiliyor, ödeme planı görüntüleyebiliyor ve BCH, Spot, taksitli ticari kredi borçlarını ödeyebiliyor, daha birçok işlemi kolayca gerçekleştirebiliyor.

DİJİTAL ÇÖZÜM

Ayrıca, müşterimiz olsun olmasın tüm esnaf ve gerçek kişi tacirler ile tüm şirketler isbank.com.tr’de Anında İşlem menüsündeki Ticari Kredi Başvurusu aracılığıyla başlıca ticari kredi ürünlerimize ilişkin taleplerini Şubelerimize iletebiliyorlar. İş Bankası olarak ticari hayatın her aşamasına ve tüm kesimlerine yönelik dijital çözümler getirmeye devam edeceğiz.”

Haberin Devamı